42

читател

преди 5 години

Този много бързо забрави за атентатите в Москва.И за отрязаните глави на руски войници.И за онзи в Чечня.

41

Анонимен

преди 5 години

Путин се оказа абсолютен ***.Подарява страната си на исляма .И докато западняците бяха подведени ,то Путин подарява страната си в перспектива с ясното си съзнание .

40

НИНА

преди 5 години

ЧУДЕСНО стана че КРИМ е към РУСИЯ РУСИЯ никога няма да допусне бази на САЩ в КРИМ-дори с цената на ядрена ВОЙНАсамо че след такава война няма да има кой да приветства победителя, нито кой да хвали американците сега тук по форума

39

ognyanz

преди 5 години

До Гoшу: Поредната Гошувска п'ростотия. Идват ти отвътре.А за Путин: Той е много умел политик. Русия и Турция контролират черноморския регион и си сътрудничат в Сирия. В крайна сметка стабилността в региона е в интерес и на ЕС, макар че на западните политици това не им харесва много.

38

Велик

преди 5 години

Над Севастопол никога няма да се вее знамето на НАТО, никога.След Рузвелт, Владимир Владимирович е най-великият президент в света.Крим избра да е част от Велика Русия, Ердоган реши да е в съюз с Русия след опита за убийството му, резултат: 2 АЕЦ-ца, Газопровод.Украйна и БГ решиха да са част от САЩ, резултат: мизерия, корупция, олигарси, висока смъртност, емиграция, високи цени на ток, парно, вода, некачествени храни, унищожено здравеопазване и бягащи лекари и сестри, мутри и чалгаджийки.

37

ГРУ

преди 5 години

А бре Гошо- момче лошо!Чул си нещо ама си недоразбрал,бре! Димон не ревнува а участва!Бичат си тройки с Ердо и викат Ким Чен Ун да ги снима за домашно порно,бре!Лично съм ги гледал по техното "В контакте"дето е безаналогов аналог на Инстаграма,бре!Чакат и Мадуро за групов секс,но не щат с Янукович щото бил нечистоплътен!!!

36

Гoшу

преди 5 години

Само така, Путиk! Строй яко джамии и кани половия ти партньор Ердоганеску, ама гледай Медведев да не ревнува :)))

35

анонимен

преди 5 години

Атила цар български от рода Дуло когато е подредил и почнал да цивилизова Европа, Азия и Африка е трябвало да изчисти немската провинция до крак от люд.еди и педа.ли, и света нямаше да познава Маркс и комунизма. Това е още 1 режим пръкнат от злото да изтреби интелигенцията и захрани атеистите- основата ка юд.аизмо- комунизма.

34

Анонимен

преди 5 години

Индивидуалният тероризъм не е толкова опасен,колкото държавния!В Беслан, "спасителната акция "на Русия донесе повече жертви, отколкото убитите от ислямистите за 20 г!За другия "велик" случай в театъра по-добре да не говорим,защото там загинаха основно руснаци..А за мръсната игра с Украйна,думата не е тероризъм ,а Война! Кукловодът на всичко това е героя от снимката! Неслучайно обеща Рай за всички руски граждани!Старае се Човека....повярвал е на митологията,уж обещана Му от Ванга???

33

Анонимен

преди 5 години

Ердо знае няма проблем ?

32

Анонимен

преди 5 години

До 37На снимката - световен терорист No1--абсолютно съм съгласен!света е на нокти именно заради новият хитлер!

31

Анонимен

преди 5 години

Крим е руски! Толкоз! Край! На който не му харесва - да изстуди супата...

30

Анонимен

преди 5 години

Руският президент съобщи, че е поканил турския си колега Реджеп Тайип Ердоган за откриването на строящата се в Крим голяма джамия--хитро ко-пеле, осигурава си гръба ...пп. ес и сащ много сбъркаха, като изолираха ердоган и го сложиха "на карантина", ако бяха го прикоткали, фашиста от крим нямаше да е толкова "отворен", защото на южният му фланг щеше да виси ескадрила от турски ф35

29

Ха-ха

преди 5 години

До Анонимен"Тоя сега последно мюсулманин ли е или християнин?"За бавно загряващи като тебе-евреин е,минимум 25%,по-скоро 50%.Затова и се справя толкова добре.

28

Зъбльо

преди 5 години

Хората няма какво да ядат, тоя бузи надува!

27

Анонимен

преди 5 години

На снимката - световен терорист No1Не минава ден в който да не отправя заплахи към човешката цивилизация, както терористите от ИД !

26

batmario

преди 5 години

Аве човек кого каниш-къде го каниш...спри са...имаш нужда да покажеш сила...недей ве човек...Александър на 18 със 18 000 е тръгнал да превзема империя и за 6 години я превзел...Не си играй ве брат...

25

Анонимен

преди 5 години

Тоя сега последно мюсюлманин ли е или християнин?

24

Анонимен

преди 5 години

А бе то и американците така разправяха, като въоръжаваха талибаните. После поне си взеха поука.Сега руснаците, вманиачени да пречат на Запада, въоръжават и подпомагат де що има бандити по света. Но един ден ще си патят здраво!

23

Анонимен

преди 5 години

На снимката - световен терорист !