7

men

преди 5 години

искат от мира на мама меркелица - айфончета, парички на ръка всеки месец без работа, блондинки за олабване на жилата, със или без техното съгласие, невернички са все пак, не са хора. а да не забравяме и по 4 девствени братчедки за секи да продължат рода и ако е рекъл алах да чупят ай qю рекора от 37. юруш момчета към дойчистаня.

6

Анонимен

преди 5 години

Коментар 3 - е най-точен!Племеннородов ... лееко първобитен строй ...многократно утежнен от исляма....Афганистан е помийна яма .... която трябваше отдавна да е запечатана....бетонирана ... и оставена да изври....Да се колят изpoдите - като им е мерак!

5

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен5САЩ създадоха муджахидините.Те победиха СССР.после дойдоха талибаните и победиха муджахидините.

4

Анонимен

преди 5 години

Преди САЩ да натресат талибаните, Афганистан е бил почти светски. Ама нали трябваше да са винаги контра на СССР, въоръжиха, финансираха и обучиха талибаните. Хората за САЩ никога и никъде не са били от значение. Важното е мириканците да са добре.

3

kukla

преди 5 години

Заглавието май е малко подвеждащо, в смисъл че всички млади афганистанци мечтаят да си пуснат дълги коси и сложат червила на устните. Тук сигурно става въпрос за младите, които са се поддали на европропагандата. А те до сега нямат някакъв особен успех сред мюсюлманите. Много им се иска на европейците да могат да излъжат и други населения с техния джендъризъм. Но за сега това не става.

2

Boko bo

преди 5 години

Пълни глупости. Пропаганда. Там си е родово-класова организация под сянката на най-налудничавата религия съществувала някога. Нямам идия, кой би повярвал на тая измислица.

1

Ястребителят

преди 5 години

Не е важно какво искат 100 пъпчиви 18 годишни младежи с неопределена политическа и сексуална ориентация, а е важното какво иска 80 годишният белобрад старец, акумулирал жизнения опит на 100 такива младежи! Че и повече!!!