37

Neco

преди 5 години

До АнонименЩом си анонимник значи си *** като него!!!

36

Анонимен

преди 5 години

Тарант не е терорист. Той е отмъстител. И беше казал ясно за какво отмъщава. На никой вече не му пука за етикетите, които му лепят. Наричайте го както искате. За вас може да е терорист, нацист (а какво е точно нацист някой ще обясни ли най-сетне) - за нас е герой. Някой, който е имал смелостта да направи саможертва в името на белите хора. В дълбока грешка сте, ако мислите, че ще го мразим. Мразим вас!

35

патриот

преди 5 години

До АнонименИ НА ТЯХ СКОРО ЩЕ ДОИДЕ РЕДЪТ ИСТОРИЯТА НИКОГА НЕ Е ПРОЩАВАЛА НА РОДООСТЪПНИЦИТЕ И ПРЕДАТЕЛИТЕ МАКАР И КЪСНО НО ЩЕ ДОИДЕ ВИДОВДЕН И НА ПРЕДАТЕЛИТЕ НА БЪЛГАРИЯ ОТ 1989 ДО СЕГА ЩЕ СЕ ПОТЪРСИ ОТГОВОРНОСТ НЯМА ДА ИМА ДАВНОСТ

34

FAKE NEWS

преди 5 години

Шешел не е осъден,а оправдан!!!!!

33

MOSKOVICH

преди 5 години

До Адолф АйхманRADVAY SE 4E TURCITE BQHA MN MN TOLERANTNI KAM BALGARITE. TA PO TURSKO SE UMNOJAVAHTE A SEGA STE NA IZ4EZVANE.OT 7 MIL BALGARISKI GRAJDANI BLIZO POLOVINATA SA MYUSLYUMANI I KATO DOBAVIM EMIGRIRALITE BALGARI KOITO NE ISKAT I DA 4UQT VE4E ZA BALGARIQ NQMA KAK V BLIZKITE DESETILETIQ DA STE OSTANALI PO TIQ ZEMI

32

Тракиец

преди 5 години

Тази политика не е от сега. Най голям Интерес е Имала Англия на времето България да е под Турско робство и ден днешен тази политика под една или друга форма продължава... Но изведнъж се връща там където най малко се очаква да стане където са си мислили за най защитени Нова Зеландия.. Има много като него сега страха удря инициаторите.. :)

31

Анонимен

преди 5 години

Токова ли сте зле да коментирате копоран Текст от сайта на БТА , както всеки ден , що не си направите чат да си пишете там

30

Анонимен

преди 5 години

А бе къде е Нова Зеландия, къде са Балканите. Стига с тая пропаганда. какво като е минал от тук.

29

Анонимен

преди 5 години

Сърбите винаги са били народ с достойнство, за разлика от продажните Ганчовци, които и по турско са сменяли вярата си за чал ***, както и в по-ново време продават вярата си за долари.

28

Адолф Айхман

преди 5 години

Няма място като Балканите в света (не броя фессовете). Никой не е успял да ни подчини дори след векове робство. За същото време Испанците успяха да претопят до кости цяла Латинска Америка както и еввреюгите претопиха Западна Европа. За това при нас никой не иска да идва - при нас само ядове и гадове бухахахахаха

27

Анонимен

преди 5 години

Раните на Балканите ги отвориха сърбите,ако те бяха се съгласили на мирно разделение на Югославия ,нямаше да има стотици хиляди убити в Босна и Хърватска!Що се отнася ди Косово ,там имаше няколко вариянти.1.Албания получава 2/3,за сърбите 1/3 тоест северно Косово!2.Косово република в остатъчна Югославия с голяма автономия!Милошевич избра най-лошия вариянт ,премахна и тази автономия която я имаха в рамките на Сърбия, същото направи и с Войводина!Сърбите са извергите на Балканите.

26

Forever

преди 5 години

До анонимен 41,Благодаря на християнските войни от Русия,и за освобождението,но това не е освобождение без сметка,да затвориш години наред народа в една общност,и да налагаш да изучават насилствено свещеният им руски език,без право на никакъв друг.

25

Анонимен

преди 5 години

Народният съд също е израз на историческата справедливост! Заслуженото си наказание получават значителна част корумпирани чиновници и продажни политици! Нещо като сегашните.

24

Анонимен

преди 5 години

Християнски воини от Русия са си проливали кръвта тук, за да освободят неблагодарните българи от турско робство! Според някои е било "присъствие", който термин на фона на 500 години звучи нелепо, а според дядо Вазов е било Иго, демек робство (онлайн тълковен речник). Това е истината!

23

Forever

преди 5 години

Човек който вярва в Бога ,се бои от него,и не убива.За да има вяра,трябва да има съвест.

22

KING OF KINGS

преди 5 години

Да не забравяме, че християнски войни са си проливали кръвта за балкана и ние днес да имаме даржава! Нашата трета българска държава е създадена от кръвта на християнските войни!!!

21

Анонимен

преди 5 години

Зел го е на 600 еврака за квадрат. За 400 хил! Сметай колко е гоуем! Е сега казаха по bTV

20

Анонимен

преди 5 години

Цецо тъпoтo си е купил нов апартамент, а вия яжте yя!

19

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен"Балканите живеят от векове стари народи,мъдри"Хаххахаха ААХХЪЪЪАХХАХА охххх ... аххаха чакйа, че са задъхаха и ми потекаха сълЗи мълЗи!!! ХХАХАХАХАХХАА ....

18

Анонимен

преди 5 години

къде го има цялото видео. дайте линк