12

Анонимен

преди 5 години

До БЛЯКАко си мислиш, че всички хора са еднородна маса и че всички са еднакви, то определено не прекарваш достатъчно време навън ....

11

ПроСоТо

преди 5 години

"Човешкото сърце помисля само зло"....Не ползвам така наречения "Фейсбук",защото той е просто изобретение,предназначено да направи милиардер собственика му,но каквато и цензура да налага,лошотията няма да бъде туширана,защото както цитирах:-Тя извира от човешкото сърце...Все повече се убеждавам,че в твърденията на ..откачените "конспиратори" има резон:-Дали "анунаки",дали други "рептили" са виновни,но факта е,че човека отдавна е изгубил ЧОВЕШКОТО,тоест Божественото в себе си..

10

Анонимен

преди 5 години

До ПровалМислиш ли?Че те си имат автоматична система,която дори за една дума блокира цели профили.Просто не са искали да блокират клипа веднага,това е истината.

9

Ваш Адолф

преди 5 години

Или ти стреляш по ч/алмите, или те по теб. Няма средно положение. Ето ви га премера от днес в Холандия.

8

БЛЯК

преди 5 години

Да отнемаш живот е УЖАСНО престъпление! А да го гледаш и да му се възхищаваш, поради каквато и да е причина, не е ужасно... Жалко е! Осъждайте убийчите, порицавайте ги... Не ги насърчавайте с интереса си... Писна ми от вашите религиозни войни, не ви ли писна и на вас?!??! Хората не се делят на раса, вероизповедание или социално положение! Делят се на ЗЛИ и ДОБРИ! ФАКТ!

7

Анонимен

преди 5 години

УШЕВИЯ НЕРЕЗ ЩЕ ИМА ПОВОД ДА ПОДСЛУШВА ТЕЛЕФОНИ, ФЕЙСБУЦИ, ВАЙБЪРИ И МЕСИНДЖЪРИ. ЩЕ СЛУХТИ, ПЪРДИ И ЩЕ ЧАКА ПРЕВИЛЕГИИ, 20 ЗАПЛАТИ И РАННО ПЕНСИОНИРАНЕ......

6

Анонимен

преди 5 години

Мразя Фейсбук, ама невиждам с какво са виновни, че хората дискутират или правят миймове...Няма нищо незаконно освен ако не си "либерал"

5

Анонимен

преди 5 години

Чакаме титанът на мисълта , кибер Явур, да се изкаже. Освен ако не се е пенсионирал вече, все пак мина тридесетте май.

4

Провал

преди 5 години

Какво означава "Провали се"? Как една машина, независимо колко "интелигентна" или "обучена", може безгрешно да разпознае сцени на насилие във видео, показвано в реално време? Или качен и записан клип? Единственото решение е да се наемат много модератори, които постоянно да следят кой какво качва. Но броят на клиповете, които се качват, е огромен, просто ако самите потребители не съобщят, че даденото видео е със сцени на насилие, няма как да се хване навреме.

3

MaйMyнaтa

преди 5 години

Тоа фесбъг нема ли да га эакрият вече, иэврати едно цяло поколение!!? Щетите от него ще са дългосрочни, да не кажа вечни

2

Анонимен

преди 5 години

Поредното доказателство че на земята има много болни мозъци които искат да гледат убийства на невинни хора понеже те самите не им стиска да го направят и като гледат избиват си комплексите,хора отхвърлени от обществото с ниско самочувствие единствената им утеха са видео игри с насилие.

1

Бай Ставри

преди 5 години

Ами каквото повикало, такова се обадило. На белия човек започва лека полека да му писва от мултикултурализъм и либерастия и започва да се събужда.