33

sofeto

преди 5 години

"Днешната полиция не бие ама снощната(милиция) как биеше".... !

32

Анонимен

преди 5 години

Антония И. Пловдив. Ж.К. Тракия1. Разпространение и склоняване на малолетни към употреба на наркотици.2. Организиран и склоняване на малолетни момичета към про...сти...туция.

31

Анонимен

преди 5 години

Докато наркоразпространението се ръководи от *** и се осъществява основно от милицията няма да спре. И наказания за разпространителите няма да има. Това си е доходен бизнес който пълни джобовете на който трябва. Останалите са без значение. Те са от простолюдието. Демек - нищо не значещи.

30

Edin

преди 5 години

За съжаление, изглежда начинът да се спре тази епидемия и беззаконие е да се препишат закони от подредени държави (аз бих избрал Сингапур или Япония) и да се изпълняват безкомпромисно! Мисля, че дори целият ни НК трябва да бъде преработен с някакви нормални минимални прагове за наказание. Вижте какво става в Сингапур за пръскане със спрейове - https://youtube/watch?v=aVvBln_-imU

29

vlady

преди 5 години

Трябват сурови наказания за дилърите - 12 години за непълнолетни, доживот без замяна за пълнолетни.

28

истината

преди 5 години

От калпави родители - калпави деца!

27

Анонимен

преди 5 години

Е нали тряяя си готин.

26

Нищо ново

преди 5 години

Мафията и едрите дилъри "наемат" ученици да им пласират дрогата. Подбират бедни момчета който са склонни да помат риск за да изкар бързи и лесни пари.Като бях в гимназията имаше едно момче от друг клас което беше от бедно семейство обаче винаги имаше пари, ходеше със скъпи дрехи, и още на 17 години си купи БМВ за 5000 лева без документи и караше без книжка. После си купи и Мерцедес и пистов мотор.Един ден полицията го търсеше в училище и разбрахме че продава амфетамини. После изчезна някъде.

25

SHTANGI

преди 5 години

До Анонименщото гледат да не остават назад :D

24

Анонимен

преди 5 години

Ае сега. Това са демократични евроатлантически ценности. Какво сте са разревали ?

23

-|-

преди 5 години

"...че така той и връстниците му възприемат казаното само като думи и нищо повече...."Ами да го/я надрогират ли ударно и да го/я питат после кака се чувства и дали е разбрал/а колко в вредно.Разглезени, разлигавени деца.

22

от Сомалия

преди 5 години

И тук в Сомалия при демокрацията в магазините има всичко.

21

Анонимен

преди 5 години

До АнонименИмаме всичко, не само банани.Ми що сте първи по смъртност в света като имате всичко?

20

SHTANGI

преди 5 години

До хахо референдум Аз бих избрал ТВУ ЗА РОДИТЕЛИТЕ ИМ .. :D

19

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че българите не мислят за екологията и за белите мечки и не карат тротинетнки!

18

Анонимен

преди 5 години

Проблемът е, че има страшно много полицаи и други служители в МВР, които разпространяват наркотици!

17

Анонимен

преди 5 години

При социализма и Тодор Живков само партийните другари си купуваха шоколадени яйца и демонстираха превъзходство над другите 9 милиона простосъмртни, а при демокрацията магазините са пълни с тоалетна хартия и банани и шоколадови яйца и всичките 5 милиона българи можем да си купиме по едно шокаладово яйце и да демонстрираме превъзходство. Демокрацията е най-съвършената система.

16

хахо референдум

преди 5 години

Вие какво избирате за непълнолетен разпространител на наркотици: ТВУ(+) или мъмрене(-).

15

Факт

преди 5 години

След като децата всеки ден виждат преуспяващи престъпници да демонстрират стандарт и благополучие,а примерите за осъдени и изтърпяващи наказание са единични,как да ги откажем от тоя път с голи приказки????

14

хахо референдум

преди 5 години

Вие какво избирате за разпространение на наркотици от пълнолетен: доживотен затвор за разпространение на наркотици(+),или пробация(-).