45

райт

преди 5 години

До АнонименВРЕМЕНАТА СА ДРУГИ МАМА НА ТАТО НЕ ДАВА ВЕЧЕ БЕЗ ПАРИ-ГЛУПАВИ СА ТИ ИЗРЕЧЕНИЯТА.ТИ ЩЕ РАБОТИШ ЛИ БЕЗ ПАРИ А ГЛУПЕНДЪР?ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ПАРИ НЕ ГО ЛИ РАЗБРА ***?

44

Анонимен

преди 5 години

Да не би милиционерите преди 30 години получаваха пари и за извънареден труд и за нощен труд? Работеха много по всеотдайно и честно. Сега ще се сбият само за парите. Нощен труд ,извънареден труд, заплати престижни в сравнение с много други професии и все още и още искат. От къде парите като нищо в държавата не работи. А и в МВР е пълно и с пенсионери. Махнете ги и дайте парите на другите .

43

V

преди 5 години

Синята мафия която е най големия крадец в България по схемата на 50 години с 20 заплати .Нещо което го няма никъде в Европа .Не плащат глоби и демонстративно паркират на тротоара . Да не говорим че събират рекет от пласьорите .Искат още пари от нас . Как не ги е срам тия ??? България е ченгеджииско -ромовска държава ;)

42

тя

преди 5 години

Трябва всеки месец да се отчитат каква работа са свършили , а не да чакат само заплата !

41

тя

преди 5 години

Пак пари искат , а газ ще има ли ?

40

БЛЯК

преди 5 години

Некадърността им е направо Грандиозна!!! Корупцията сред тях е над 90% (по общо мнение)... Ползват се с толкова привилегии, че направо НЕ Е ЧЕСТНО! И излизат да стачкуват, ще каза само едно - A C A B !!!

39

Загрижен

преди 5 години

Ама страшно е с некадърни журналисти да правиш новини...0,25ст се ДОПЛАЩА, в договора им пише, че са на сменен режим, денем, нощем, сутрин вечер - когато се падне! Аз когато не съм доволен си търся варианти, НО се простирам според образованието, ако няма образование, сигурно остава да мрънкаш, че "малко плащат"!

38

Анонимен

преди 5 години

полицаите са по-лоши и от едновремешните мутри-ракетьори. Бият народа, който ги издържа, пръскат го с лютив спрей, докато престъпниците вършеят... на всичкото отгоре заплащането им е малко.

37

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Първо да си вършат работата после парите.Едно разследване ми точиха 1година и накрая нищо.Оправяй се сама

36

Анонимен

преди 5 години

Вие тук явно не разбирате, но ченгетата ни изнувас нас, всички нас, данъкоплатците да им плащаме повече за нещо, което е нищо! Да си плащаме за некадърна охрана. Никога! Никакви пари повече.

35

Анонимен

преди 5 години

Не съм накарал насила някой да става полицай. Като не им изнася да се едюкейтнат и да бачкат друго. Но те са там заради рушвета!

34

Ударен и напръскан

преди 5 години

Подкрепям ги ...... щото съм малко неадекватен...

33

Шопо

преди 5 години

А ще си платят спрея ,който беше предназначен за демонстрантите ?!

32

Анонимен

преди 5 години

До 34Къф труд бе, да се возиш в патрулката и да гледаш като бурсук труд ли е?

31

ЦДо Мили Циционерите

преди 5 години

Нали не забравяте, че не ви удържат от заплатите никакви пари за пенсионно и здавно осигуряване. Нали не забравяте, че се пенЦионирате на 45 години. Нали не забравяте, че след пенЦиониране получавате 12 брутни заплати. Ха сега си направете сметката, колко ви е месечната заплата !

30

1234

преди 5 години

Че герб кога са спазили нешо.... А да, дебългаризират яко, но пък това са го обещали на козяк, не на нас....

29

Анонимен

преди 5 години

Никакво увеличение, нали си имат палки!

28

Анонимен

преди 5 години

Нали нямат право на протест. защо ще го правят против закона.

27

Анонимен

преди 5 години

МВР има нужда от разформироване и уволнение на всички тюфлeци, не от увеличение на заплатите. После назначаване на 100% нов персонал. Нали знаете - няма престъпление, в което да не участва настоящ бивш или бъдещ полицай.

26

...

преди 5 години

Ей полицески *** да вървите нали знаете къде