28

Една българка

преди 4 години

А дали някой следи за отношението на гражданите към чиновника, г-н Дончев? А психическия тормоз, който тъй наречените чиновници търпят, хубаво е да помислите по този въпрос. Не слагайте всички под общ знаменател, и едните и другите имат права и задължения, така, че спрете да черните чиновникът, защото и вие сте такъв!

27

пипи дългото чорапче

преди 5 години

Навсякъде Как ще направят проверки.Прах в очите на хората

26

бай ганю

преди 5 години

пълни са с арогантност и са винаги изнервени и надменни поради някакви техни си причинино така е в една изостанала не реформирана администрацияако почти всичко се сведе до електронно обслужване както в развитите западни страни ще се намали губене на време , разход за чиновници като бройка,и стреса и на чиновниците и на обслужваните ,корумпираността , и мн др ..ама ние нали сме забили краката като инато балканско магаре та не на модернизиране и електронно правителство и услуги

25

Анонимен

преди 5 години

Да мине през КАТ-София да види за какво иде реч. Там се губят хиляди работни дни на нормални, работещи хора за *** формалности всеки ден.

24

Анонимен

преди 5 години

Тая карикатура не е случайно вицепрeмиер.Злоупотребите по общините са многооо

23

Да допълня...

преди 5 години

До Махленска клюкарка 20 Ти остави това , ама те гласуват за БСП.

22

Анонимен

преди 5 години

Маловажни проверки за спечелване на по-дори позиции .

21

слуга на Сорос

преди 5 години

Не ме интересува какво казва този гербераст. Дончев е слуга на Сорос. В Габрово от 2000 до 2004 получава заплатка като секретар на Отворено Общество, след това се издига до ръководител на проекти във фондацията Сорос от 2004 до 2007.проверете информажията в интернет, ако не вярвате. Да си ходи в Габрово. После става активно герберастче при Бойка Борисова. Всички тези служат на чужди интереси и погребват България, за да забогатеят като лакеи. Вижте му кривата глава. Да не е роднина на Цвъки?

20

we

преди 5 години

За да ти каже общината дали можеш да строиш на нива извън населено място до асфалтов път с вода и ток на 3 метра и трябват 18 месеца!

19

Махленска клюкарка

преди 5 години

Забравих да Ви питам: имате ли куче, което водите без каишка, защото не хапе? Събирате ли след него? Карате ли колело по Витошка и по тротоарите и псувате ли шубаните пешеходци? Да продължавам ли или се сещате?

18

Махленска клюкарка

преди 5 години

Оди се пери бе *** гербав е типично за тези, които говорех-винаги прави и само искащи. Сигурно си нацепена батка и слизаш и се биеш по светофарите, а в мола взимаш две места.

17

Махленска клюкарка

преди 5 години

Аз съм за новите мерки и по-доброто обслужване. НО да питам тук плюещщите: Вие как се държите с тези с които контактувате ежедневно? Вие съвестни ли сте в работата си? Вие спирате ли на пешеходна пътека? Паркирате ли правилно пред магазина? Качвате ли се в транспорта преди другите да слязат? Или само искате? Всеки иска правилата да важат само за другите.

16

В ГЕРБ

преди 5 години

явно е някаква мода. Колкото повече приличаш на ТИКВА в главата по-високо се издигаш

15

Анонимен

преди 5 години

Мдаа, този е умника на ГЕРБ - учил е до втори клас.На фона на Еднокнижника и Пъпешоглавия физкултурник, направо си е гений.

14

Анонимен

преди 5 години

Тоя настъпения фъфлек е толкова зле, че нямам думи просто ..д.

13

ТОЯ МИНАВА ЗА УМЕН

преди 5 години

в ГЕРБ. Какви са другите....

12

Мапов

преди 5 години

Пред всички държавни институции трябва да има паркинг за гражданите,а не само за служителите както сега са си ги пресвоили.Гразданина и неговото обслужване трябва е в центара, а не удобството на служителите.Гражданите идват и заминават,а служителите по цял ден окупират паркинга....Спи българина....

11

Анонимен

преди 5 години

Българското чиновничество в голямата си част се нуждае от превъзпитание.

10

баба мара

преди 5 години

от раждането до погребението все е тормоз аз няма да съм жива дано вие младитедоживеете по добър живот

9

Анонимен

преди 5 години

Опитай се да си набавиш сам всички документи за строеж на къща, на всяко гише трябва да ти леят куршум, трябва да има и параклис да му дръпваш и по една молитва да станат нещата само за една година