13

Анонимен

преди 5 години

Имал е цял живот да бъде последовател на каузата си, а решава за 1 ден да вдигне много шум да се обрече до живот и да обрече много християни по света на контраиздевателства.

12

Анонимен

преди 5 години

Трябва да му дадат награда, не да го вкарват в затвор. Ако някоя държава искаше да спре терористите можеше да го направят като убият 3пъти повече ц игани от жертвите и нямаше да повече от един терористичен акт.

11

Кисинджър

преди 5 години

Е, та каква е причината за това? кой създаде исляма ... кой създаде ООП, кой създаде Израел кой създаде алкайда кой създаде ИД .... кой позволи 90 % от хората изповядващи исляма да са с промити мозъци, кой реши, че Европа трябва да са засели с хора от бившите колонии ... кой позволи милиони ислямисти да направят инвазия в Европа под претекст че са бежанци ....

10

Евала

преди 5 години

Браво на човека, единствената му грешка е че елиминира прекалено малко потенциални терористи. Малка компенсация за жертвите на хилядите терористични актове в Европа.

9

Дедо

преди 5 години

А ИЗБИВАНЕТО на бели фермери в ЮАР що не го следите толкова изкъсо?или щот са бели християни?ЛИЦЕМЕРИ!

8

Анонимен

преди 5 години

Защо някой се опитва да ни убеди, че само белите са расисти?

7

гост6

преди 5 години

Семейството му ,роднини и приятели се ОТКАЗВАТ от този луд човек,а бай *** ще му се радва...луди българи има,ама наистина луди...всички ,вие по-долу коментиращите трябва да сте по наблюдение на полиция и на отчет при психиатър!!

6

Лицемерни тюрбани

преди 5 години

Предлагам някой радикализиран фес да си го върне като влезе в църкава в някоя арабска държава ! Оппаааа, няма да стане, шото църкви там отдавна няма..... Усещате ли къде е лицемерието?

5

Започва се

преди 5 години

Този някога ще бъде изучаван в часовете по история наравно с Левски и Ботев! Поклон!

4

1234

преди 5 години

Сам съм други няма, познато ли ви е? Прочетете манифеста, сериозен научен труд! Всичко вътре е истина особено заглавието, Голямата подмяна, нима тук дебългаризацията не е в ход? За сметка на ***?

3

Анонимен

преди 5 години

Дребен комплексар женчо

2

Анонимен

преди 5 години

Ако се поразтърсисте ще разберете, че от началото на годината стотици християни са избити в Африка. Ама то щото християни, нали, няма нужда да се споменава. А тука всяка втора новина едва ли не е за тоя.

1

пожелание

преди 5 години

Целият християнски свят трябва да подкрепи този човек !!