98

Анонимен

преди 5 години

До97. Той е от Британската империя. А Британската и Османската са били във война. Така се е водила войната на Босфора и Дарданелите.

97

УМЕН

преди 5 години

"Ако разбирам правилно от статията и коментарите долу"Mи не, не разбираш правилно, щото си умствено лимитиран и осакатен.

96

Анонимен

преди 5 години

Мюслитата убиха толкова много европейци, в Швеция изнасилват групово дори ДЕЦА... пускат ги след няколко часа от ареста... защо сега такива усилия за съществото от снимката... после ама защо не уважавате исляма... аре фъккк оффф беееее

95

пецата

преди 5 години

бацката си отдъхна ,фууух, че беше събрал цялото правителство за да им обясни че могат да вземат да го свържат с тая история и ще трябва да обикаля да целува задниците на целия мюсулмански свят да не кажат че на негова територия са създали терорист ,ужас , сега обаче гърчетата ще се обясняват

94

до 132

преди 5 години

"Ако разбирам правилно от статията и коментарите долу, този герой се е озверил срещу турците, защото през 14 век са завладели източна Европа и за отмъщение е отишъл през 2019 година в джамия в Нова Зеландия и изтрепал маса мюсулмани? И за това си деяние сега е герой в очите на българите???!"----------------Мне ...отворко! Новите герои на българите са Азис , и Кончита Вурст !Така по ли те устройва?***

93

Анонимен

преди 5 години

Като му гледам физиономията на този ми прилича много на Джордж Буш.

92

Анонимен

преди 5 години

Ако разбирам правилно от статията и коментарите долу, този герой се е озверил срещу турците, защото през 14 век са завладели източна Европа и за отмъщение е отишъл през 2019 година в джамия в Нова Зеландия и изтрепал маса мюсулмани? И за това си деяние сега е герой в очите на българите???!

91

Анонимен

преди 5 години

A каква тоалетна хартия е ползвал? Често ли е пърдял? В Пакистан сред природата ли се е разтоварвал, или е имало септични ями? Като ученик ял ли си е закуската или е ходил гладен на училище? Имал ли е косми растящи навътре по тялото и бил ли е нормално окосмен носа му?Понеже сте почнали все с ценна информация реших, че и тези неща ще са важни.

90

Анонимен

преди 5 години

Какво толкова общо е намерил този за себе си,та така мрази османлиите.Аз разбирам да е поне европеец,а той завалията само по исторически факти се насмукал с омраза.То на която и държава да погледнеш историята,все едно и също. ,,На Война,..Като на Война''.Чудна работа е този,да бе поне някой българин,грук или друг балканлия,а той кенгуро.Пълен Шах.

89

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 126Ти провери пак това което си мислиш за европейско или китайско производство да не излезе пак да е турско!

88

Хистъри

преди 5 години

Пожелавам и на Турция и на България икономически проспетитет! Нека правим бизнес, не войни, от бизнеса пари, а от парите добро образование и възпитание за бъдните поколения.

87

Анонимен

преди 5 години

"Някой иска ли да се обзаложим, че във всеки български дом има продукти турско производство, от електроуреди до опетенените гащщи на българина, че дори праха за пране"Ами лично за турски уреди съм чувал само по рекламите- масово се залага на японски и китайски, турски дрехи никой нормален не взима, защото ги продават предимно роми по долнопробните пазари, а прахът за пране няма нищо общо с този в Турция и това съм го проверил лично.

86

Анонимен

преди 5 години

Този освн, че е гей е такъв дето обича да го уножават и доминират....тотално объркан смахнат човек! Този комплексар имено стана идол на бг пишман патреотете, дето драскат тук

85

Анонимен

преди 5 години

"Ако това ще те успокои, аз съм един беден турчин на социална помощ и пиша в български сайт, защото Ротшилд и Сорос ми плащат жълти копейки за всеки коментар. Сега стана ли?"Във всяка лъжа има 50% истина. В случая неистината е частта за Ротшийлд и Сорос.

84

Анонимен

преди 5 години

Някой иска ли да се обзаложим, че във всеки български дом има продукти турско производство, от електроуреди до опетенените гащщи на българина, че дори праха за пране с които един ден може и да ги изпере, докато в Турция няма нищо българско производство?!Интересен икономически парадокс!

83

Анонимен

преди 5 години

Пичове няма смисъл да спорите с тоя Ориенталец, единствения начин да сте справедливи е, утре се замислете като отидете да си купите Дюнера от него и да слушате Ориенталската чалга и да гледате Сериалите-сапунки с интриги и ако някой от вашето семейство се подава на тия изкушения с фунията вкарайте малко мозък с обяснения какви ценности трябва да устоява един европеец, а тоя *** който плюе по държавата която му дава хляба го оставете Алах ще си го съди, Лека нощ.....

82

Анонимен

преди 5 години

До 119Ако това ще те успокои, аз съм един беден турчин на социална помощ и пиша в български сайт, защото Ротшилд и Сорос ми плащат жълти копейки за всеки коментар. Сега стана ли?

81

Анонимен до 110

преди 5 години

И как така един преуспял в турция бизнесмен се рови в Български сайт ? Нещо не се връзва, никой голям бизнесмен както се определяш, няма да си позволи да си губи времето и то по това време. Хяде лягй си че нещо пак си се размечтал, че утре сетринта пак си на работа.

80

Анонимен

преди 5 години

Иран и Турция започват съвместни военни акции срещу терористите на ПКК на територията на Иран. Ще смърди на пърлено!

79

Стар

преди 5 години

И за тези жестокости на "белия християнин" такива като Бтентънт ще намерят оправдание!