13

Глупав коментар

преди 5 години

До Данъци: Коментарът ви изобщо не е на място. Тук не става въпрос за държавата, а за хора в крайна нужда. Не давайте и продължавайте да плюете държавата, това е ваше право, но запомнете - държавата са хората, а с хора като вас не бих искал да съм в една държава!

12

niemand

преди 5 години

не разполагам с много средства , безработен съм майка ми също , но днес ще отделя средства и ще изпратя на бедното дете .

11

Мая

преди 5 години

Къде са бизнесмените в България ?Знаем ,че държавата няма никакви грижи за своите граждани ,но от такъв един случай, не трепва ли сърцето на богатите ,които имат яхти за милиони?

10

Nightborn

преди 5 години

Не беше ли задължение на държавата, да се грижи за поданиците си, които са изпаднали в неравностойно положение ?! От години свикнахме да събираме стотинки и да вършим работата на държавата. Човешко е да се помогне и трябва, но държавата да се вземе в ръце ! П.П. Глупости пиша. То няма държава вече 30 години, аз съм взел да им давам акъл....

9

Отговор

преди 5 години

До Хххх 7 Ами защото 750 000 души не плащат здравни осигуровки.

8

Данъци

преди 5 години

За тази работа има държава, част от данъците ми отиват за частни училища и колежи на мутрите и чалгаджийките по 2 хиляди евро на семестър, аз кво съм виновен, че сте орязали социалните програми?След като държавата има 2 милиарда за фърчила, 2 милиарда вноска НАТО и се хвали бюджетен излишък, моля, тази привидна "филантропия" да си я запазят за наивниците.Моля, държавата да си влезе във функциите, а не да раздава бонуси на калинки, пукнат лев няма да дам.

7

Хххх

преди 5 години

Трябвало е да напусне България.......дори и като емигрант във всяка държава в ЕС с изключение на България, всички нужди на детето ще се поркият незабавно....

6

Анонимен

преди 5 години

дано помогнат много хора.каквото мога,ще направя да се разпространи.

5

77

преди 5 години

Милото момиче.

4

Помогнете

преди 5 години

Философстването е излишно за тази мъка, която изживяват и двете. Дарете, ако можете, в помощ на детето и на горката му майка!

3

Анонимен

преди 5 години

Колко мъка има на този свят.

2

Някой

преди 5 години

До АнонименВместо да философстваш, прати утре малко пари.

1

Анонимен

преди 5 години

Много кофти.. в такава ситуация мога само да кажа, че съдбата на дъщерята е много по-лоша от тази на бащата.. на нейно място бих молил да ми дръпнат щепсела..