5

Надя

преди 5 години

Прекрасен материал!Страхотно се заинтересувах от този тур SightFeeling, непременно ще идем с приятели тази събота в 1 ч. следобяд! Поздравления за идеята!

4

Анонимен

преди 5 години

Иначе сме големите бабаити.Много разбираме от всичко.Не искаме истанбулски коневнции, не искаме гейове...за нас няма домашно насилие...всички сме мачовци...присмиваме се на либерална Европа...Но...като погледнеш държавата...хората-инвалиди, деца с увреждания...най-онеправданата група в държавата е отритната, живее мизерно, без условия, без облекчения...А, уважаеми мачовци...и големите (псевдо)патриоти...по това си личи каква е една държава.

3

АЗ76

преди 5 години

До бгхората да,но не и човеците.човеци като тебе и мене,ше направят така,че човека с потребности да нема проблеми.от човек произхожда и думата човещина.

2

Гепр

преди 5 години

До бгКак ще се качв3а с пумиар в автобуса където си воза детоето бе?

1

бг

преди 5 години

Хорта са зли. Ставал съм свидетел как в автобус правят скандал на незрящ човек, че е влезнал с обучено, обезпаразитено и кротко куче водач. В същото време много пъти съм ставал свидетел, как в заведения за обществено хранене и магазини за хранителни стоки влизат здрави хора с незнайно какви песове и никой не реагира.