22

КРАЛИ МАРКО

преди 5 години

За такива хора ,прелюбодейци не ми е жал. Господ ги е наказал. Получили са това което им се е полагало. Всички такива си плащат някой хубав ден по някакъв начин. Едно е секс и чао. Друго е паралелна разрушителна за всички засегнати връзка. Жал ми е единствено за дечицата на тая проста жена. Алал да им е.

21

Анонимен

преди 5 години

Според мен мъжът умишлено е извършил убийството и самоубийството... Неможе да си на 40 години и да не знаеш че двигателя на автомобила при горене изсмуква кислорода от затвореното помещение. Дори и да няма изгорели газове липсата на кислород е достатъчна...

20

бай ганю

преди 5 години

по правилното заглавие би било че са се задушили от изгорели газове конкретно от въглероден моноксид

19

Рашко

преди 5 години

Ахах, щото ако колата беше дизел или бинзин, нямаше да се задушат при запален двигател в затворено помещение. Къде е връзката с газта?!!

18

Само питам

преди 5 години

Бог да прости загиналите, но ако говоримза смърт не е ли това почти съвършената смърт?

17

Бог да ги прости!

преди 5 години

Да почиват в мир!Предлагам в сексшоповете да продават и противогази за прелюбодейци,в розов цвят и сладникав мирис,както презервативите например?!?

16

Анонимен

преди 5 години

Горкия...Няма пари за хотел, кара кола на газ и роб на оназ си работа. Тежък случай.

15

Анонимен

преди 5 години

Затова АЕЦ Белене трябва да се строи.

14

Серго

преди 5 години

*** малоумното заглавие.....хората са загинали от отработените газове, няма значение какво е горивото. Чак да се чуди човек колко са прости хората в този сайт.

13

Факт

преди 5 години

До АнонименИзбухналите коли с газови уредби са по-малко от самозапалилите се дизели(най-вече Пежо и Ситроен),статистически погледнато.Което ме учудва,но е факт.Е,дизела има предимството че гори бавно и има много време за евакуация.

12

Мда

преди 5 години

Тая работа е като със загиналите при селфита върху вагони(под високото напрежение).Всяка година има доста случаи,ама поука-никаква...Впрочем газовата уредба няма отношение към случая-на празен ход газа също изгаря лошо и намирисва на одоранта.

11

Анонимен

преди 5 години

Слагането на газова уреда е опасно и може колата даже да избухне в движение.

10

MaйMyнaтa

преди 5 години

Па тоя на 40-се години, а още е аматьор и любител шофьор!!? Пълно е с такива, добре, че не е бил на пътя. Щеше да погуби някой живот, эаради пустия кекс

9

Професор Тюхчеф

преди 5 години

Преди 20-тино години това бе от първите неща които ми повтаряше инструктора

8

Г

преди 5 години

Като е на газ не мирише и не може да усетиш изгорелите газове..Дизел/ бензин щеше да го помиришат и да се усетят. Ама кой знае то като се заиграят двама нищо няма значение

7

Totenkopf

преди 5 години

Нечовешки *** селяни овчари, добре са се отдали на ласките ***, директно на ония свят са се пренесли.

6

Анонимен

преди 5 години

И къде ще отидеш, като стегнеш куфарите?

5

Алфа Ромео

преди 5 години

Бог да ги прости! Отидоха си заедно !

4

Анонимен

преди 5 години

Като чета новините и всеки ден се убеждавам че народа ни е доста глупав. Колко малко се иска само да се замислиш за 1 секунда че в затворено помещение и газ не е добра идея.Време е да стегна куфарите отново .. тук няма бъдеще, а точно обратното ... щр става още по зле.

3

Жо

преди 5 години

ОТ НАПИСАНОТО излиза, че ако колата не е била на газ, а е била на бензин или дизел, двамата щяха да са живи и здрави.В затворено помещение, дори да бяхя в парен локомотив, пак щяха да се задушат от пушека.