35

МАКАРОН

преди 5 години

Сърбия не се тресе. Франция се тресе като Венецуела.

34

Анонимен

преди 5 години

Каква е тая дума "замяраха"? От кой край е диалект?

33

Скептик

преди 5 години

България трябва да подобри отношенията си със Сърбия за сметка на отношенията с Турция и Гърция.

32

Анонимен

преди 5 години

До 38 По правилно е да се каже ,че лицемерието на Вучич се изразява към Русия!Уж са руснаците,а са кандидати за ЕС ,а като влезнат там след 3-4год.,всички санкции които налага ЕС,ще се наложи и на Сърбия да се присъедини към тях!Путин знае ,че Белград е с Москва само заради Косово ,и затова на срещата с Вучич преди месеци ,му каза,че трябва да се разбере с албанците и решението ще важи само с резолюция на ООН,където Русия може да постави ,,вето"!Путин и затова им подари 30год. МиГ-29 ,абсол

31

Nightborn

преди 5 години

Препоръчвам горещо най-вече на соросоидалните *** да посетят Сърбия. Дето се вика да видят опорките дали отговарят на истината. Не го знам тоя Вуич дали си струва, но в Сърбия се строи и изглежда в пъти по-добре от БГ. И това след като милите демократизатори я заринаха с уран. За храната там мога да кажа само, че е истинска и чиста. ПОзанйте защо ? Ами защото милите западняци не сда ги принудили още да ядат ГМО. Бях в командировка там за 23 дни и вчера се завърнах. Имам лични наблюдени

30

Българка

преди 5 години

Преди една седмица Вучич каза,че не е против ЕС,но Сърбия никога няма да влезе в НАТО.После подписа за газопровод до Сърбия.И сега му организират Венецуела 2.Русофобите,на които все Путин им е виновен,мислете с главите си.Бази на НАТО означава,че когато руснаците отговорят на удара,ракетите ще ударят нас.Като сме в ЕС и НАТО много богати ли станахте?

29

Лошо

преди 5 години

От най-развита страна на Балканите Сърбия се превърна в една от най-бедните само за две десетилетия дружба .........

28

Анонимен

преди 5 години

Руската *** губи последния си "приятел" на балканите, скоро и в Европа. Голям дипломат е путин, личи си. Без да гръмне пушка и русия остана сама. Ааа забравих Иран, Венецуела и Велика Монголия ха ха.

27

Ром"с

преди 5 години

Най-нкрая се осмелихте да напишете за протестите в Сърбия.

26

boyko.uzunov

преди 5 години

Време е вече и българите да се вдигнат и да свалят мутрите от власт!!

25

Анонимен

преди 5 години

Ултрасът Вучич облъчва сърбите и поради авторитарното му управление и лоша антиевроейска, и антинатовска политика,държи страната в стагнация, и изолация-далеч от ЕС."Косово",според сръбския връх,трябва да реши Русия и докато е на тази позиция,Сърбия ще изостава все повече.Опозицията обвинява Вучич,за побоя над лидери на опозицията,както и за убийството на косовския лидер,на сърбите там-Иванович.Белград криеопъна чадър над смятаният за извършител на уибйството сръбски реакционер,действал в Косово

24

Анонимен

преди 5 години

До 25Еййй ние като сме в ЕС сме цъфнали и вързали хаха Същата беднотия сме като в Сърбия

23

Сърбия е бедна

преди 5 години

Сърбите са бедняците на Европа и така ще бъде докато продължават да се "братушкат" с руснаците и не влезнат в ЕС.

22

Наблюдател

преди 5 години

Треп, треп, трепни!

21

бай ганю

преди 5 години

балкански нрави чалъми и мурафети като нас източно европейците и славяните други такива проблемни няма

20

Джендър протести

преди 5 години

Някакви *** и платени *** подскачат за пред каерите. !!! По една полицейска палка през гърба и бързо ще им дойде акъла !!!

19

Анонимен

преди 5 години

До 21ДА не би да ти е малко земята... !Я се огледай да видиш, че и тази която имаш не можеш да я обработвани...ех тая руска лакомия за грабеж на чужда територия !!!

18

Анонимен

преди 5 години

И братята сърби искат да се откъснат от умъртвяващата кремълска прегръдка !

17

Анонимен

преди 5 години

Хахха нашите форумци още с капитализма се борят е как да се оправим

16

Рошавата мида

преди 5 години

От 1 500 000 / милион и половина / жители на Белград , излезли и клекнали 40-50 джендъра соросоидски и ...голема работа станало !!!!! В Париж се води война срещо *** , но ...ни дума ни стон ;)