26

ОСТАП

преди 5 години

НАЙ ИНТЕРЕСНОТО Е ЧЕ ОТ 26 КОМЕНТАРА НИ ЕДИН НЕ СПОМЕНА ЗА ДОБРО ИЛИ ЛОШО НИ ПУТИН, НИ РУСИЯ.НАКЪДЕ ОТИВА ТОЗИ НАРОД? ПЛЮЙТЕ БЕ ХОРА.

25

Анонимен

преди 5 години

Интересно как за няколко часа се рзбра кой какво и къде е ходил.. Нимаа интересно !! :)) Ми половината където им откраднаха тевтерчетата от колитеи заминаха зад граница без да разберът.Интересно много интересно да ЖИВЕЕ ПРАВОСЪДИЕТО !!!!

24

G

преди 5 години

В момента Ердоган прави митинг и пита целия свят "Защо на това не му викате Християнски тероризм"

23

Додо

преди 5 години

Цялата работа с въпросния атентат мирише от километри на активно мероприятие! Свободната Западна преса е залята с иформация по темата, но, уви на Българина му се поднася само пропагандата на Мейн Стрийма! Въпросите без отговор са много! Как така екипите от криминалисти и медици са пропуснали цяло човешко тяло при огледите?!Как така всичките избити жертви са с обувки, при положение, че в джамиите се събуват? Как така извършителя няма капка кръв по себе си по време на ареста? И много други!

22

Hh

преди 5 години

Ислямофобията започна през 11. 09.2001 това беше проект на Америка след това влезнаха в близкия изток взеха им всичко на хората и ги накараха да се бият по между си 10 годишно дете е видяло как американски войници изнасилват майка му след това убиват цялото му семейство бомбардирали са училищата за да немогат да се развиват превръщат ги в диваци и им викат терорист

21

Анонимен

преди 5 години

Не знаехме, че в Нова Зеландия има такива сгради и хора? Кога са ги построили, кога са направили комюнити или комуните? Вестниците не пишат за важните неща, не информират хората.

20

Кракра Константин

преди 5 години

Ердоган е лицемери, като всеки ислямист. Той мрази християните и би ги превърнал в *** но го спира технологичното и превъзходство...

19

до 27

преди 5 години

Докато - теб - мултикултурния те мачкат и взривяват ...и ти палиш свещички и редиш плюшени мечета ... този действа!Малка...но съществена разлика!

18

Цитат

преди 5 години

"Стане ли някой джихадистки зулум, по сутрешните блокове веднага цъфват обичайните апологети и пеят псалми, че тези лоши хора нямали нищо общо с учението ислям. И никога не се допуска обратното мнение.Това е информационен фашизъм! И което е по-лошо това е информационна глупост. Какво печелите, като държите населението в заблуда и невежество?"

17

Цитат

преди 5 години

"Добре, че на правоверните им е позволено да лъжат неверниците в техните медии. Простено им е дори да се отрекат от исляма привидно. В Корана си го пише - Аллах вижда кога правоверният говори от сърце и кога заблуждава, принуден от обстоятелствата. Това е така нареченият принцип такия."

16

Ботев

преди 5 години

Админи не се гаси туй що негасне!

15

Павел Гугутков

преди 5 години

Чудесно!

14

Анонимен

преди 5 години

Браво Днес Бг догодина на 130 място по свобода на словото.

13

До 15

преди 5 години

Обладан си ти от дявола на неграмотността.А който е неграмотен, е пр0ст.

12

Анонимен

преди 5 години

Даа,вече започваме нова история-тя е за "супер абдул",който започнал да замеря нападателя с празните му гилзи и го уплашил!После какво следва-"героичната айше",която която го проклела и заплюла?

11

Анонимен

преди 5 години

Като чета коментарите и виждам .че поклонниците на сатаната .дявола коментират тук.хора които мразят себеси камо ли да уважават други.жалки сте .като зомбета сте.

10

Анонимен

преди 5 години

Историята за саможертвата на абдул и празния пистолет не се връзва, защото Тарант стреля през предния прозорец след като напусна първата джамия, който е гледал клипа, знае за какво става дума, второ беше с военна екипировка, няма как един ***, хвърлящ каквото и да било, да го изплаши, в първата джамия един се опита да се шмугне, избутвайки Брентън и на секундата се свлече! Трето - всеки, който го видеше, бягаше като плъхор. Мюслитата са смеели само когато са въоръжени срещу беззащитни!

9

ДртПрч

преди 5 години

Религията няма значение, Мюсел.Ислямът и Християнството могат да живеят мирно само поотделно. Факт. Да не дърпаме девола за опашката! Добре, че у нас нито християните, нито мюсюлманите сме много религиозни. Повечето сме всъщност скрити атеисти и затова живеем мирно заедно.

8

Анонимен

преди 5 години

с 1000 патрона убил 50 човека... И тези хора били един до друг в джамия която е фрашкана до горе.Не ви ли се струва странно.

7

до 3

преди 5 години

До ДртПрчКакво ще се замислят бе,човек,те действат по заповед!Австралиеца нали обясни че не ги искат,а сега мълчат като пу-ки в прани ***,и тихо ги приемат!!!Не случайно Хитлер е казвал,че всички политици на 2 метра под земята,тогава нещата ще се оправят!