85

тя

преди 5 години

Непрекъснато се търсят провокации срещу Русия!

84

Съвременник

преди 5 години

До Анонимен79 "След това защо предприемали ефективни икономически мерки срещу Литва... Какво да ги правят, да ги похвалят за нацизма ли?" - Русия си търси повод. Хибридната война има много лица, и много различни подходи. После идват "зелените човечета" и картината вече ни е позната.

83

раша наша

преди 5 години

ес са фашисти като подкрепят тези от западна украйна и литва

82

Наблюдател до 67

преди 5 години

Хич не сте наблюдателен, мистър. Русия може да тушира напрежението . За справка - Крим. За Новорусия няма да споменавам.

81

sen40

преди 5 години

Между фашизма и комунизма има много тънка червена линия, "умници" нещастни.

80

тя

преди 5 години

Нацизма беше смазан от руснаците и възраждането му от техните издънки води до подобни извращения!

79

Анонимен

преди 5 години

Няма как да си реалист и русофоб едновременно, някой като вземе да ми русофобства и ми е ясно, че или е ментално увреден, или е на заплата някъде.

78

Анонимен

преди 5 години

"Напрежение"... И сега какво, руснаците ще мятат бомби ли? Това е подигравка със смъртта на 70 милиона и страданията на цяла Европа и по - голямата част от Азия... как да реагират руснаците? След това защо предприемали ефективни икономически мерки срещу Литва... Какво да ги правят, да ги похвалят за нацизма ли?

77

Анонимен

преди 5 години

браво

76

антизападопоклонник

преди 5 години

До той беше прав,Доста е трудно да си български родолюбец и патриот днес , след като България няма собствен суверенитет, а се управлява изцяло от Вашингтон и Брюксел. Всеки трезвомислещ вижда, че родните власти не могат да вземат нито едно политическо, че дори и икономическо решение, без то да е съгласувано с Вашингтон и Брюксел!

75

антизападопоклонник

преди 5 години

До антикопейкаджия,А така, дойдохме ли си на думата! Както се вижда от думите ти признаваш, че това, което е добре за Русия, не е добре за "Запада". Правилото е валидно включително и в икономически аспект! Путин води доста слаба вътрешна политика и толерира доста протеворечиви личности като Набиулина, Герман Греф и др., които, по различни оценки, работят малко или повече за икономическите интереси на "Запада" а не на Русия и руснаците. Затова и Путин, въпреки всичко, е доста "изгоден" за Запада

74

Той беше прав

преди 5 години

Няма как да си родолюбец и русофил едновременно. Някой като ми каже, че е русофил и се възхищава на Путин, Сталин и Ленин, значи не е никакъв патриот, а най-обикновена ***, само че ориентирана на изток. Истинските патриоти отдавна са умрели - загинали по бойните полета в името на Националния идеал или избити от червената *** след 44-та година. Българите сме народ с фалшив морал. 3 март е срамна дата в нашата история, а ние я тачим като най-голям празник. Друго няма какво да се каже.

73

антизападопоклонник

преди 5 години

До анонимен 71,Така е- по един или друг начин Япония си е получила заслуженото- особено с хвърлянето на 2-те атомни бомби. Само че фигурата на "фашисткий карлик" е доста противоречива и по всичко личи, че твоите западни идоли предпочитат той да е на власт в Русия, пред варианта на власт да се възкачат фигури като Грудинин и Платошкин, които наистина са готови да работят за благополучието на Русия!

72

Анонимен

преди 5 години

Латвийците май са много благодарни на германците, нацистите, че са ги освободили от грузинците, руснаците, евреите?

71

Re: До Япония

преди 5 години

Не оправдавам Япония, просто посочвам фактите.Относно Садам, еми доколкото си спомням Садам беше първа дружка на САЩ, за доста дълъг период от време.Не можем еднозначно да третираме историята :)

70

Анонимен

преди 5 години

До ЯпонияПо един или друг начин, фашистка Япония си е получила заслуженото.Ще си го получи и фашистка Русия, а фашисткий карлик ще свърши като Саддам - брадясал и в землянка.

69

Япония

преди 5 години

Японците не са мислили, принудени са да нападнат, поради блокадата спират им достъпа до суровини и въвеждат рестрикции - еквивалент на обявяване на война.САЩ принуждават Япония да нападне, просто не го правят открито. Преди атаката на Пърл Харбър САЩ военен кораб напада японска подводница, която не ги е считала за враг.Целта е била да се настроят американците за включване на САЩ във войната.Което вече няма значение, тъй като СССР напредва безпощадно.Иначе сме чели за Тонкинският инцидент 1964

68

З

преди 5 години

Чак толкова напрежение глупости то държава голямо село

67

Анонимен

преди 5 години

До НаблюдателKьорав, недей ми дрънка оръжие, недей се прави на могъщ!В сравнение с НАТО сте едни въздухари и смешници и го знаете много добре.При евентуална война, можете единствено да разчитате на изненадващ и тежък удар,койото да деморализира и уплаши противникът.Тактиката на Япония през Втората световна - мислели са си, че като унищожат Пърл Харбър,САЩ ще се напикаят и капитулират.Но само събудиха лъва. Удариха изненадащо и тежко... и бяха смазани.

66

Наблюдателен

преди 5 години

До НаблюдателСамо че русия НЕ МОЖЕ, другарче, а не че не иска.