32

за българите ясно

преди 5 години

Ако обаче им изскочат една тумба шведи,тия направо ще се о.икаят!

31

ПроСоТо

преди 5 години

Кара /ЧЕРНО/качанското Шкембе рече:-"Тфэ еяаоздпхщг рнпхф евдвгфяа!"......Рецепта за Шкембе чорба:-Земате половин кило шкембе /може и каракачанско,но най-добри телешко/,варите го няколко часа на тих огин..Вадите го и го окачвате на кука да са отцеди.-В соса добавяте прясно мляко,лют червен пипер,чесън и оцет.В порцията турате част от накълцаното шкембе и заливате с бульона...Бон апетит!

30

Анонимен

преди 5 години

Ядох, ама пах огладнях

29

Анонимен

преди 5 години

Колаборационистите въвеждат военен режим, освен колаборация с ДПС.

28

Анонимен

преди 5 години

Те първо да се научат да работят с Хлорпикрин.

27

Анонимен

преди 5 години

Поредната глупост на ГЕРБ...ми то полицията е 100 000 а армията 25000 .Явно полицията се нуждае от реформи щом не може да изкара хора на улицата

26

привет от Германия

преди 5 години

Много правилно ,че командосите трябва да участват в антитерористични операции , но за радост в България има малко терористи и за жалост командосите не могат да натрупат опит с реална борба против терористите ! Само с учения не става тази работа , трябва и реални бойни действия ! Добре ще е командосите да бъдат пращани на мисии в чужбина ,да се борят с реални терористи и да натрупат опит ! Например да ги пратят в Украйна да се борят срещу проруските терористи !

25

факт

преди 5 години

Уплашиха се управляващите от все по голямото напрежение и негодувание срещу политическата хунта и сега и армията ще потушава народния бунт.Нищо случайно не се случва те знаят....

24

Анонимен

преди 5 години

СВЕТА КЕ СЕ ОПРАВИ КАТ СИТЕ КОМУНИСТИЧЕСКИ ВОЙВОДИ ПУКНЯСАТ ОЩЕ ТАЗИ ГОДИНА!

23

Анонимен

преди 5 години

Шкембето взе да става много активен напоследък..Надявам се че това няма връзка с разследването за продажба на български паспорти.

22

Анонимен

преди 5 години

получаваш малко пари и власт и губиш разума си. пример - каракачанов

21

смях цирк

преди 5 години

Войска имаше при Живков,сега всички които трябва да служат в армията са студенти в Европа или на работа там.Остава мобилизация за армия само от СТОЛИПИНОВО,Факултета,Нещо от Сливен.Няма хора за армия какви ги дранка този паТРИОТ ХАХАХАХА.Толкова невиждат тези политици какво става,Като Цецко и ББ балнуват заплати по 1200 лв.То нема държава от години. Европа дава еврофондове за храна на хората и пари да се направят пътища и wc,няма канализация.

20

Анонимен

преди 5 години

А защо тези двамата *** не отидат да участват в антитерористични операции?

19

Вуте

преди 5 години

Някога имаше, така наречените вътрешни войски...Вършеха чудесна работа по осигуряването спокойствието на гражданите в Народна Република България...

18

Nightborn

преди 5 години

Кои командоси, бе каракачан ?! Ония ли, дето докато арестуваха бай Петко от Лясковец се самоизпозастреляха, та сега човекът ще лежи за убийство, което не е извършил ?! Смешни сте, тва дебелаците на власт.

17

Анонимен

преди 5 години

Този защо започва да говори за антитерористични операции?

16

когато бяха--

преди 5 години

--мутренските години изкараха полицията с автомати ,ама от напрежението при проверките имаше инциденти--вижте до Сливен как си замина един живот-- и много бързо им прибраха автоматите защото скандала беше голям - на война който не изпълни заповед си заминава, ама при проверки с картечници не е работа има един лаф/нерви лабави/ Ааа и като излезнат с автомати има хора дето искат да си напазаруват ,не е лестно да се вземат такива решения..

15

до12

преди 5 години

и аз знам че продават омари ама ти нещо не си купуваш да обядваш с тях...ходи си гледай дискавърито и не ни занимавай с измишльотини, казвам ти го като борден инжинер на граждански хеликоптер, нищо общо нямам с военни и т.н но авиацията не се дели за военни и цивилни, законите и са общи.

14

Анонимен

преди 5 години

Сега гледах клип в Блиц на вчерашния протест пред парламента полицаите се самонапръскали с лютив спрей, наклякали по земята и сълзите им текат. Е няма такъв резил!

13

Анонимен

преди 5 години

Цялата държава е впрегната да върши работата на корумпираните, крадливи, некадърни, трудоустроени младопенсиониращи се потомствени некадърници и рушветчийстващи непрокопсаници. Седемдесет хиляди щатни некадърника на държавна хранилка си драпат макарите и чакат двадесетте заплатки, а счетоводители, адвокати, банкери, сега военни и кой ли не, ще трябва да им сътрудничи. Щото много им е работата, стресират се.