106

Toto

преди 5 години

ПЛАТЕНА, ТЕНДЕНЦИОЗНА СТАТИЯ.

105

Анонимен

преди 5 години

ex много джен.дер много нещотя държавата се скапва от некадърно и крадливо управление а те неспират да бият тъпана-вашата инстамбулска дето ни я пробутвате по тоя начин за насилието над жените няма да мине- тя не помага на жените а способства за оформяне на третополови индивидиединствената цел на конвинцията е джендеризма и всичко под маската защита на жените-вие не само сте гнусни ами сте много опаснизащото от краваршингтон ви наливат пари и ви осигуряват медииза да скапването на европа

104

Анонимен

преди 5 години

След като няма закон срещу жените чрез който да може тя бъде съдена и гарантирано осъдена - ще бъде така ! ! ! Нека има правов ред който да осъжда жените и майките за причинена и предизвикана саморазправа , да можете да я осъждат и готово , няма да има насилие . За съжаление сега единствения начин да бъде поставена на мястото и жената е чрез бой . Ето до това води водят все повечето привилегии в правото за жените . Мъжът не може да съди жената за психически и физически тормоз - закон !

103

Анонимен

преди 5 години

"Докога?! Бити с тухли жени, с ножове - над 60 сигнала за насилие дневно"---Докога? Ами, докато ги интегрирате напълно тия от Факултето, Филиповци, Столипиново, кв. Надежда - Сливен, Северозапада и т.н. ... етноса по цялата страна

102

Ludoto Lenche

преди 5 години

...vzeha da mi omrazvat tezi prostotii !!! NSR ne raboti I nikoga niama da proraboti !!! Toi e protivo estestven ! Darjavata v koiato jiveehme dopredi taka narechenata " demokratsia " ,be silna ,uredena I prosperirashta I horata v neia imaha badeshte ! Imashe red ,zakonnost I spokoistvie v utreshnia den ! Zapadnite "tsennosti " niamat absoliutno nikakva stoinost ! Te razrushavat choveshkoto vav horata ! Segashnite problemi v obshtestvoto ni pokazvat kolko tejko bolno e to imenno poradi tova !

101

Анонимен

преди 5 години

Усеща се ли нов опит за приемане на "истамбулската конвенция". Няма нищо случайно, всичко е предплатено и ще се пробва да стане за да не се връщат парите на сорос

100

читател

преди 5 години

Не разбирам, ако има криминално деяние, защо не се прилага съответното законодателство.Сега за жени ще измисляме нови закони ли?Колко от тези обаждания са истински, и колко са предизвикани?Не може законодателството да се дели на такова за мъже, жени, или пък ***.

99

Анонимен

преди 5 години

Търсят бабаити нормалните безработни и с малка заплата не докосват никога жена и емигрират дори и да са станали на стотина години .Да търсят вината в себе си а не в мъжете .вината си е тяхна.

98

redordead

преди 5 години

има сериозен процент жени, които се кефят на алфа мъжкари, тип мутричка, които псле като почнат да шамарят и тях вместо някой *** на светофара и почват да мигат на парцали.Срамно е да биеш жена, срамно е акос и жена, да останеш с някой ***, който те е бил.За да не се поставят в зависимост, жените трябва да са образовани, за да могат да се самоиздържат и да са независими, и ако ситуацията го налага да могат да се изнесат и да заживеят на момента самостоятелно.

97

Анонимен

преди 5 години

"Наистина ли вярваш, че този 90-годишен финансов шмекер е вездесъщия злодей, виновен за всички беди по света ?"Той е нещатният сътрудник на щатското КГБ. Като ритне камбаната, ще лепнат друг фронтмен на неговата длъжност, също толкова слизест рептилоид.

96

Анонимен

преди 5 години

Около мен наблюдавам повече насилие от амбициозни и безкрупулни жени, насилие върху други жени и мъже!

95

Доктор

преди 5 години

трябва да се вземат спешни мерки от властите - ежедневно на Позитано 20 има насилие от жени ! По-специално садо-мазо насилие от Нинова и Йончева.

94

Гост+

преди 5 години

Някои си мислят, че като приемем Истанбулската конвенция и насилието към жените ще изчезне като с магическа пръчка. Добре тогава, ще приемем тази конвенция като махнат *** параграфите в нея.

93

Анонимен

преди 5 години

"...ефективни мерки за насилието срещо жени..." А срещу мъже, а деца??? Или такива няма? Или зора е пак да се прибутва ИК?

92

Корнелия Нинова

преди 5 години

Кво кат бият жените? На Балканите така е прието от десетилетия! Трябва да се пазим от джендърите! Долу Истанбулската конвенция!

91

Анонимен

преди 5 години

Тази, която цитират в статията е типичен вълк в овча кожа. Толкова години се е възползва от мъжете и гради кариера в администрацията и когато е уволнена започва да тръби, че била жертва на насилие. Прочетете и писанията сама се признава че доброволно е предоставяла услуги докато са я държали на работа. И тази ще се бори срещу насилието над жени. Жалко за истинските жертви на насилието защото до ускат дасе възползват такива. Просто нямам думи.

90

Анонимен

преди 5 години

Започваме с централната администрация, но като зараза това ще се пренесе по места.Очевидно се залага на технология, а не на политика!?А това е смъртоносно за идейните общности.Червената централа започва да прилича на някакъв кошмар. Слухтене из коридорите, постоянно видеонаблюдение, а вероятно ще чакаме и пълен разгул на доносничеството.Как да чакаме алтернатива на ГЕРБ!?В този си кадрови вид БСП най-много да може да предложи да заменим един полицейски ад с друг!?Към целия мрак трябва да добавим и това, че именно днешното ръководство, именно с това разбиране за кадрите, заведе дела срещу

89

Анонимен

преди 5 години

В БСП подмолно, задкулисно и прикрито тече огромна подмяна!Една истинска партия е идеологическа общност. Тя може да не почива на върховна любов, но е задължително да се гради на база на споделени ценности.А днес левицата обраства с хора, които нямат нищо общо с идеите! В партията се вкарват чужди тела, вкарват се политически вируси, които могат напълно да умъртвят и да деградират всяка визия за бъдещето.И този процес се случва бързо и далеч от очите на симпатизантите и членовете!Започваме с централната администрация, но като зараза това ще се пренесе по места.Очевидно се залага на

88

Анонимен

преди 5 години

ko

87

Анонимен

преди 5 години

Аз не мога да разбера едно, защо мислите че тормоза се осъщестявява само от мъже към жени, доста често съм попадал на точно обратната ситуация.