15

Joko

преди 5 години

Миленче, до там ли я докара. Няма ли работа в София та чак в Аскьово. Да не говорим, че по професия си юрист и от енергийна ефективност разбираш олокото баба ми !

14

Анонимен

преди 5 години

В нашите магазини също се продават стоки с изтекъл срок , закуски които не се държат в хладник , гнили плодове и зеленчуци Но ние купуваме и си мълчим Дори в диктаторска Русия хората сами се борят с това Снимат на видео , искат да бъдат утилизирани пред тях Гледайте '' Хрюши против '' и много други подобни в ютюб Като видите храна с изтекъл срок , искайте да я махнат от рафта , Искайте да сложат закуските в хладилника , бъдете активни граждани Имате право да снимате на видео в магазина

13

Анонимен

преди 5 години

Държавните служители правят каквото си искат а бедните го таковат защото сме заспал народ и нямаме гражданско общество Гледайте например в Украйна как се борят с такива като тая Вижте в ютюб '' Потон '' - борят се с нелегалната продажба на алкохол , викат полиция , районния инспектор и му казват че ако другата седмица пак видят това заведение да продава алкохол бе лиценз , ще го хвърлят в контейнера защото е *** Полицаят гледа в земята и обещава да си върши работата

12

Анонимен

преди 5 години

Наемат ги за 70 лева, а след това ги купуват на данъчна оценка, която ще е 15-20 хиляди лева. Опцията е висока заплата, нисък наем и закупуване без пари. А бедните да го...

11

до градския

преди 5 години

Колега и на мен първото което ми мина през акъла, беше че на дали двустайните в Хасково ще са по 4-500? , та да търси кирията, отделно на това , ако не й се осигури жилище ще и дават квартирни и пак няма да се разори .

10

Анонимен

преди 5 години

Тази е протеже на Таско Ерменков от БСП. Не е хасковлийка. ГЕРБ изостави кмета и той се извъртя към БСП. Тази тарикатка е резултата.

9

Нов

преди 5 години

Чудя и се на акъла. Да се хване зам. кмет за 1900 лв. Толкоз ли няма какво да работи

8

Ха-ха

преди 5 години

Аайде стига с тия социално слаби. Никой не им е длъжен. Нали ги знаете кои са. Ще им дадат жилище да вкарат вътре коня. Жената е служител на общината и като такава е сигурно даста по-полезна от някой социално слаб, дето го мързи да работи

7

Анонимен

преди 5 години

Хора, помислете малко! Поне 80% от нуждаещите се от общинско жилище нали се сещате кои са... Обикновенно се затрудняват да си плащат наема... В същото време общината за да се пребори за кадърни хора като лекари, учители и всякакви специалисти е много добре да им предложи настаняване на ниска цена, ако се нуждаят. От това ще спечели цялата общност!

6

да попитам

преди 5 години

И тази ли е от Кум Гейт ?

5

Анонимен

преди 5 години

В нормална държава щяха да я изгонят от зам. - кметския пост, а най-вероятно и щяха да я подведат под съдебна отговорност!Разбира се нормална държава и Боков Герберистан са две различни вселени

4

Анонимен

преди 5 години

Ако се чудите дали казва истината, наистина вижте й пак лицето, мисля че в предишния си живот е била лисица.1900лв за Хасково са МНОГО добра заплата наистина, и е чисто нахалство че не си е наела апартамент. Цените в Хасково са ниски но понякога липсват качествени оферти в средния клас в и обявите са фрапиращо малко. Хората стискат апартаментите въпреки че са им празни от години а те даже не живеят в града. Невероятно е.

3

БЛЯК

преди 5 години

Практиката на властта в България е "Ако мине..." Мислела че е ведомствено жилище MY ASS... Наглостта им расте с всеки изминал ден.

2

11

преди 5 години

Аз само да си кажа като местен , че тук наемите са много добри в града. Не е като в София. Може да си наемете 3стаен даже обзаведен с съвременни мебели в центъра (все пак е малък градът) на цена от около 300лв на месец. Двустаен за около 200лв. При закупуването цените са още по-добре! С такава заплата на тези цени не се водиш социално слаб!! В тоя случай аз с 1000 лв се водя не социално слаб а преживяващ...... такава трябва да я съдяд за ограбване! Прокуратурата да се сезира!!

1

ай сиктир

преди 5 години

Егати наказанието трябва да я уволнят като възстанови всичко в троен размер и да няма право повече да заема държавни и общински длъжности. Като това трябва да се отнася за абсолютно всички които се възползват от служебното си положение без значение от коя партия са.