38

Анонимен

преди 5 години

Турция протестира, а защо не протестира когато ислямисти се врязват в тълпа с камион или се взривяват?!Крайстчърч (Христова църква) в превод, население 350 хил. и тях 50 хил. мюсюлмани. Каква работа имат там, защо са отишли? Защо навсякеде се заселват, множат като гризачи, строят джамии, налагат безчовечната си религия и обичаи и тръбят, че са дискриминирани? Те са напаст и завоеватели! Тази религия ще затрие цивилизацията!

37

Су 34

преди 5 години

За първи път от 2009 година насам Турция преживява рецесия. Икономическият спад се оказа доста по-мащабен от очаквания. Той нанася тежки загуби и на Русия, доколкото Турция е най-големият експортен пазар за руската металургия.---------------ХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХАХА

36

Су 34

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХАААААААААААма преди една година давахте ултиматуми за 4 дена да ви предадат сирийците Манбиндж, не го предадоха. Къде бяха твоите спецчасти да го превземат?Турското знаме на се вее никъде, Идлиб е зона на съвместно патрулиране на Русия и Турция според договорките от Астана.

35

Су 34

преди 5 години

До ХА-ХА-ХА-ХААААААААААВидяхме ги вашите спецчасти в Мнабиндж, Сирийската армия ги насмете, сега там се вее сирийският държаван флаг!

34

Анонимен

преди 5 години

За мен Тарънт е бил провокиран, не може така да се екипира и да нападне хора. Най-вероятно мюсюлманите за взели да задяват сестра му, вероятно е да са я изнасилили и глобалисткия съд да ги е осъдил условно. Такива случаи на толериране на мюсюлмани има много по света!

33

Анонимен

преди 5 години

хаха тогава трябва да забранят и лъковете и стрелите и ножчетата за мятане. автоматични арбалети, то даже е по-приятно stealth. да не забравяме и 3D принтерите щото всичко може да се напечата с тях.

32

Сатира

преди 5 години

За Батаклан!

31

Анонимен

преди 5 години

"Когато сееш ветрове ще жънеш бури" Какво очакваха арабските варвари да се случи след годините ислямски терор.

30

Анонимен

преди 5 години

Тарант извърши един героичен подвиг, достоен за уважение и почит!

29

Bluesky1

преди 5 години

Чета ви коментарите и вече не се учудвам защо изчезвате и защо Бг е в това трагично положение....ЗЛОБАТА! Бай *** ти се самоизяждаш от злоба! *** ти имаш вопиюща нужда от подобни трагедии, за да извисиш фалшиво в собствените си очи жалкото си съществуване!

28

Рок енд рол

преди 5 години

Този не е ли с психически отклонения? Щото в Германия всички, които извършиха нападения ги обявиха за психично болни.

27

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен64 Един ден няма да има религии,но човечеството не е дорасло за това.БПЦ е филиал на КГБ,за съжаление.Изобщо не зашитава българските интереси.

26

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен63 "Да се напомни"е едно,а да се избиват по заповед на Путин ,е съвсем друго.При това,въвличайки Балканите и тяхната дестабилизация-старата мечта на диктатора Путин.

25

Анонимен

преди 5 години

Стига с това "да забраним религията", "без религия" и т.н. - защо? Защото мюсюлмaнcтвото е изостанала и пpимитивна религия и зараза - затова ли? Затова да забраним и християнството? Без религия и по-точно без вяра човек няма как да съществува.

24

Анонимен

преди 5 години

Този ще излезе по Европеец от всички управляващи ЕП и повече Българин от всички наши управници. На мюсюлманите трябва да им се напомня, че са гости в Европа и където са християните в случая Нова Зеландия. И че трябва да се съобразяват с традиционят бит и култура на дадена християнска държава, а не да налагат своята извратена и примитивна религия. Ако не им изнася да си се прибират там откъдето са дошли. Християните са много толерантни но в последните 10-15 год. мюслитата минават всякаква граница

23

Замислен до 46

преди 5 години

Оказа се, че сте прав. В Япония има две джамии. Токио Джама Масджид и джамията Кобе.

22

Анонимен

преди 5 години

Така както е тръгнало след 100 години хората ще забраним всички храмове и ще живеем в мир.

21

анонимен

преди 5 години

Те затова не ни дават да имаме пушкала. Първи са онези на Дондуков и в народното събрание

20

Анонимен

преди 5 години

На пълнителя на автомата му видях изписано Shipka 1877-1878.

19

Ф.С.В.

преди 5 години

Ненапразно съм казвал че БАЛКАНИТЕ са СВЕЩЕННО място - Свещенни крепости и велики народи неизгубили ВЯРАТА !! Достатъчно е да пристигнеш като турист и да станеш ФАНАТИК- Виждайки само ШИПКА - страховито свещенно място -да усетиш душите на мъртвите тишината и злокобието и писъка на някоя граблива птица !! НИЕ сме на свещенни земи и все още ги пазим-докога ли? А един човек фанатизиран от нашата история -Баташкото клане убийствата! - ВИЖДА скритата истина за една религия упована на насилието!