25

do 39

преди 5 години

за издевателствата недей да бъдеш толкова сигурен, явно познаваш историята само от учебниците и глупостите, които четеш по форумите.

24

дидо

преди 5 години

до Мурадов истинските турци в България са много по човечни, проблемът е ромския етнос провъзгласил се за трчин , където и да отидат сриват всякакъв авторитет , в България са турци в чужбина са българи за това се получава това делене , чакат само на готово , аз такъв турчин не познавам.

23

Dido

преди 5 години

не те ли досрамя да съдиш , а ние колко трябва да съдим , колко случая има от християни към мюсюлмани и обратното , дали имаш толкова коса колкото тези фанатици изпотрепаха сумати и народ в името на Алаха ?

22

Анонимен

преди 5 години

Исляма вън. да заминават за оная дупка Саудитска Арабия.И кавал ,не ми трий коментара.

21

Мурадов

преди 5 години

Аз нямам нищо против българската история и държавата но държавата можеше да ни събере и да се развием вместо да се мразим имало убийства фякт е да не отричам ама кажи аз каква вина имам? Ако можех да направя нещо щях но не не мога да върна времето назад навсякъде е имало такива но хората се уважават братя българи но вие нямате уважение към нас а вие колка убихте през 89 след освобождението мислиш ли малко?

20

ДртПрч

преди 5 години

Що бе, Мурадов? Българите локуми не сме раздавали в никоя война, но и и3верги не сме били да колим жени и деца. На вас само имената искаха да ви сменят. На кол не са ви набивали, нали? С диканите през бебетата ви никой не е минавал. Децата ви в робство християните не са отвеждали. Само не се сравнявайте с нас, моля!

19

ФЕС

преди 5 години

Кога умря човечността у вас ?! А, забравих... Извинете!! От отрочетата на комунизЪма какво друго да се очаква. Колко пъти ходите на църкви, тръгнали ми да сравняват християнството с Исляма!!!!!Смешници!500 г са били много малко, трябвало е поне още двойно. Ама защо ли се вайкам, то нали сте пак роби, ама вече на Русия!!!!

18

шматка

преди 5 години

Още никой ли имам баялдъ не е призовал за джихат

17

подводничар

преди 5 години

Юналчо, лапай *** шнорхел и се потапяй, че много глупости пишеш.

16

ДртПрч

преди 5 години

Главният мюфтия вика: "Жо суи Крайстчърч".Само да знаеше, че това значи:"Аз съм Христова църква"...

15

Анонимен

преди 5 години

Що хора изтрепаха мохамеданите - всичко е ОК. Сега застреляха мюсюлмани и започнаха да призовават за мир и щастие. А на турските терористи, избили майки с деца, паметници им правят. Що такъв двоен стандарт, бе, мюфти?

14

Бай Михо

преди 5 години

*** Джемилов,май търсиш нещо което може и да намериш..Мюфтийството да си плати дълговете,тогава да прави декларации.Кога мюфтийството е осъдило масовите убийства на християни в Египет,Сирия,Ирак,Пакистан ?

13

Юнал Джемилов

преди 5 години

До Спондж БобШа та фана за перчема и ште та варта вав ваздуха

12

Анонимен

преди 5 години

До Аугусто ПиночетСъгласен съм само с това, че мюсюлманите, турците и арабите трябва да ги няма и да са избити до крак. Но НЕ съм съгласен, че трябва да се нападат и убиват евреи, против това съм.

11

Аугусто Пиночет

преди 5 години

През падката ни е какво осъждат читаците.Най-добре е да си мълчат,че в скоро време да не лежат и те като заклани прасета по пода на джамиите.Един християнин не остана в арабските страни,но ние се вайкаме за 50 камилоебите.Малко са.Още 5000000 трябва,докато не остане нито една ислямска *** на този свят,а след читаците трябва да се довърши започнатото и с ***.

10

Анонимен

преди 5 години

в най-толерантната арабоговоряща държава, мароко, има град наречен мохамедия. интересно ми е в следващите 2-3 години, ако градът се напъли с християнски мигранти и им построят 2 църкви в центъра, а местнте ги виждат всеки ден как ходят по няколко пъти на молитва, доколко ще им издържат нервите? дали няма да се намери някой психопат да тръгне с калашников натам?

9

Шопо

преди 5 години

Абе убаво,ама си върнете борча от осем милиона,ефенди !

8

Анонимен

преди 5 години

две джамии в град, наречен Църквата на Христос? и после новозеландските политици се чудят защо на някой са му избили сачмите в главата?

7

Юнал Джемилов

преди 5 години

До Ти да видишШа играи пак ятагана ясно ли ти е ясно ли

6

Ти да видиш

преди 5 години

А взривяването на вагони с майки и деца кога ще осъдят?