28

Анонимен

преди 5 години

Мафията сега вършее, па какво от това като Иванчева докаже че е невинна след 3-4 години.

27

М

преди 5 години

Липсвали доказателствата хахаха - по-голяма смешка от БГ правосъдието няма. Това дело е толкова обречено от правна гледна точка, че дори и да искаха нарочно нямаше да могат да оплескат толкова нещата. Просто са некадърниТая накрая ще осъди държавата и вие ще и плащате неустойката...

26

Ами,да.

преди 5 години

Няма по *** същества от комунистите.Пълни невежи.Овче стадо.

25

Nightborn

преди 5 години

От самото начало бе ясно ,че тая не е това за което я представят (вкл. държането в пранги ). И не не съм и фен и не, за нея не ме боли. Тя е била в някоя партия и е ИЗБРАНА за кмет, а това в БГ означва, че "все нещо е направила"! Политик= престъпник или будала. Но Мафията и ГЕРБ (едно и също) тоя път се *** световно. Онова, ушатото с апартаментите, пак показа до колко му стига нивцето ! Кофтито е, че пак ние ще платим, когато тази ни осъди международно. А ще ни осъди с право!

24

Анонимен

преди 5 години

Цвъко има едно чекмедже с такива тефтерчета.

23

Анонимен

преди 5 години

Още отначалото си беше ясно, че е постановка.Сготвиха я, защото не слуша и защото се опита да спре сторежа на бизнесцентър на зетя на Цветанов.

22

Тинев

преди 5 години

А-а-а-а-а, АЙДЕееееее?ГЕРБ пак у кълчищата. А да видим 6 / ШЕСТ / апартамента, при новите обстоятелства как се обясняват!П.П.Всички мръсотии и гнусни удари под кръста са специфични за веруюто на Цвъки. А суджука е толкова ***, че не мое да схване за що иде реч.Кой писал 4, кой ЛЪЖЕСВИДЕТЕЛСТВУВАЛ ..............А-а-а-а-а-а-а?

21

Анонимен

преди 5 години

Колкото намериха тефтерчето на Филип Тефтерчето , толкова и сега ще открият нещо...Нака или иначе постигнаха целта си- отстраниха неудобната кметица.

20

Анонимен

преди 5 години

Подсказка !Групата около Цвъки Ушков !

19

ретро

преди 5 години

тия дни излезе статистика - Младост носи най-много приходи на София..пиша го това ако някой още се чуди дали и защо герп сготвиха Иванчева..

18

Ами така е..

преди 5 години

Нема корумпиран комунист у България! Нинова, Баневи, Арабаджиев.... С ВЪШКИ КУПИХА И ПРИВАТИЗИРАХА ЦЕЛАТА ДЪРЖАВА, БЕ...... АМА С "НАРОДНИ ВЪШКИ"!!!!

17

Само питам

преди 5 години

Кой?

16

...

преди 5 години

Това е конспирация. Всичко е нагласено. Така ще го изкарат, за толкова години, никой не осъдиха за корупция.

15

House M.D.

преди 5 години

Да благодарим на Анисийчето, че ни осветли по един отколешен проблем."Кмет" е от мъжки род. Ерго, Иванчева е мъж!

14

Жаборан

преди 5 години

Кажете името на вещото лице!Ако е Сашо Атанасов,Живко Палазов, Стефан Бенчев, Силвана, Светла Чакърова...Господ да е на помощ на Иванчева

13

Ако, питате Нинова

преди 5 години

.... И Тя не е купила Техноимпекса.... а, някой друг, бе....САМА СИ ПРИЗНА:.. "ОТКЪДЕ ТОЛКОВА ПАРИ...?" "

12

Ами така е..

преди 5 години

Сигурен съм вече, че някой даже и *** в гащите на Иванчева!На комунистите, все друг им е виновен!!

11

Много знаещи бе!?!?

преди 5 години

Като хванат някой защо го хванаха? Като не го хванат ,,Защо не го хванаха?" Не може да ви се угоди ни на едните ,ни на другите.Що не се срещнетеда си ,,изясните "истината и да спрете с АНОНИМНИТЕ СЛОВОБЛУДСТВА???Аман от полуинформирани хора и невръстни и платени пубери говорещи ,,убедително" и категорично като експерти и последна инстанция.Ясно им било,д.р.и.с.льовци!!!

10

Ами така е..

преди 5 години

"Някой писл в тефтерчето на Иванчева..."..... Хахахаааааа...."Някой подфхвърлил и пари в колата"..!!! Ама, вижте, бе.... Проверете! Може някои й да и е ср. а. л и в гащите бе.....!!!!!

9

ха-ха-ха

преди 5 години

Иванчева изглежда приятно изненадана.Още веднъж *** вкара дуспа на Боко