7

до 5

преди 5 години

какво прави Българите работещи и плащащи данъци в Чужбина, по-специални от прегърбеното от работа и данъци местно население в България?! Прости като тебе, правят държавата слаба!

6

Анонимен

преди 5 години

Захариева тоя човек род ни на ли ти е.Питам те колко деца чакат за животоспасяваща операция и трансплантация но за тях пари няма.

5

Българин

преди 5 години

Този човек е българин, независимо от това в коя точка на света се намира. Престанете със злобата и плюенето. Горките му родители нямат пари да отидат да видят детето си, което е с опасност за живота. Не е отишъл от хубаво там. Все ви е страх да не ви бръкнат в джоба! Събират се средства благотворително-от вас никой нищо няма да вземе, спете спокойно! *** народ, слаба държава...

4

родител

преди 5 години

Захариева тези 40 000 евро да ги извади и да ги плати от собственият си джоб, на мен за 20 години плащане на НЗОК, детето ми почина, щото НЗОК пари за българските деца няма. Този индивид, колко е внесъл в НЗОК?!

3

к0нсерва

преди 5 години

извинявам се, но къв е тоя, че българските данъкоплатци платиха 40 000 евро, за инцидент в Китай на човек работещ като учител в Пекин?!

2

Анонимен

преди 5 години

До House мъдяБегай от тука уе ейййй!

1

House M.D.

преди 5 години

Колеги, бихте ли ме осветлили по следните два въпроса?1. Какъв е словоредът на заглавието? Защото определено не е български.2. Защо липсва интервю с лелята на неговия тъст?