4

До Румен

преди 5 години

Въпроса е как си я набавяш тази глюкоза. То и нервните импулси са електрически сигнал, ама не си пъхаш пръстите в контакта, за да си "заредиш" мозъка нали?Проблема на захарта е начина, по който хората си я набавят и количествата. Ако човек яде само плодове, като източници на захари, няма да има проблем, но когато се ядат храни натъпкани с изкуствено добитата кристална захар и други извлеци като глюкозо-фруктозен сироп и подсладители, тогава почват проблемите.

3

Анонимен

преди 5 години

Че кой производител влага в готовите сосове, соковете в кутия, газираните напитки захар ? Всичко е натъпкано с глюкозо-фруктозен сироп от ГМО царевица или със заместители на захарта, които са изключително вредни. Хит на Запад е отслабването с бонбонки съдържащи захар от захарно цвекло. Едновремешно захарно петле с такава захар сега би струвало 10 $. По време на соца всичката захар беше от захарно цвекло. Заради бетаина, който съдържа се топят излишните тлъстини, засилва мозъчните центрове.

2

Румен

преди 5 години

Мозъкът,сърцето и черният дроб работят само с глюкоза. Тази пубшикация е направена от човек,който не осигурява достатъчно енергия на мозъка си.

1

Анонимен

преди 5 години

"Според изследвания, честата консумация на захар може да доведе до влошаване на познавателната функция и намаляване на протеините"Къде са? Изследванията?