22

софиянец

преди 5 години

ГРАФИТИТЕЕЕ , Фандъкова , ГРАФИТИТЕ...!!!!! Ако не ги премахнете от ,,Графа " , напразно са ви усилията по ремонта ! Цялата улица е омазана и ос.ана до вторите етажи !! Това не са графити , а гнусни драсканици !!!!!!

21

Шиши

преди 5 години

Бойко Методиев от село Банкя да не забрави да пререже лентичката, като приключат !

20

Анонимен

преди 5 години

Г-жо Фандъкова спрете да сте говорител на главния архитект на София и да защитавате безумните му решения! Господина да си подава оставката с "експертите" около него. Всичко зависи от гл.архитект ,а се крие зад вас. Оставка!И рекламата , зелените системи, публични пространства всичко е обсебено от ЗдрЗдр.

19

Анонимен

преди 5 години

Г-жо Фандъкова спрете да сте говорител на главния архитект на София и да защитавате безумните му решения! Господина да си подава оставката с "експертите" около него. Всичко зависи от гл.архитект ,а се крие зад вас. Оставка!

18

Анонимен

преди 5 години

Всичко това е,защото мафията от ГЕРБ краде като за последно.Фирми приближени до Бойко Методиев използват некачествени материали и некадърни майстори.Всичко построено и ремонтирано е некачествено.Но проблемът не е в учителката или фирмите.80% от живеещите в София са селяни на които не им пука как ще изглежда една улица или дали Ваклин ще застрои градинките в Младост.

17

Анонимен

преди 5 години

По- отвратително изпълнения на ремонтни работи отдавна не бях виждал. Днес минах- една мръсотия, неугледно, криво, изкорубено и т.н. Работниците са от махалата и не го могат този занаят. Много пари се потрошиха за нещо грозно.

16

Анонимен

преди 5 години

Това кошче за чий хикс е до релсите? Щеш - не щеш да трябва да ходиш до него, за да си хвърлиш боклучетата. Ако не те тресне трамвая.

15

Анонимен

преди 5 години

Граф Акула не трябва да се осакатява. Искат да отрежат перките му.

14

ккк

преди 5 години

Добре де , просто да ги бяха откраднли парите , защо още ни тормозят

13

Мосп Густав

преди 5 години

А граф Игнатиев се върти в гроба... а ремонта си върви...

12

Тест

преди 5 години

Прасетата живеят в ***.И така, къде живеят прасетата?Е, вие си знаете ...

11

Шшшт!

преди 5 години

До питанкатаПитанке, това ли да е КРИТЕРИЯТ - че по-голямата част от софийските улици са ***?!Те са гордост на Столичната община - казвам ти го под секрет!

10

БАНко

преди 5 години

Фандъчкова , душа мила !Остави перките от акула подвижни , да може наследника ти да плаши софиянци по празниците !

9

питанката

преди 5 години

защо не се огледате по улиците около вас или просто из цяла София? Тротоарите брутално разбити, шахтите пропаднали, плочките са изпочупени и разместени. Защо някой реши, че след ремонта тази улица "не е красива", перките не му харесват и т.н.? Като че ли всички останали улици са перфектни, само тази загрозява София. Стига измислени драми!!!!

8

гАф игнатиев

преди 5 години

къде сте се разбързали. има още пари за прибиране. са кошчета, после пак акули, пак кошчета, че да има за какво да се говори и да се отвлича вниманието от кой, какво, кога, колко...

7

Анонимен

преди 5 години

Спрете да правите какви и да е ремонти и строежи, спрете да купувате самолети и да ни набутвате с милиони и милиарди! Боко и Цеъко да си вземат комисионните и да се разкарат в Кавала при цялата герберастия! По-евтино ще ни е! Толкова нагли и гнусни ***, че нямам думи!

6

Анонимен

преди 5 години

Horata koito jivejst na gr ignstiev ksk ne ptotestirat prah mrasotia schumTapi balgari gauri

5

ПроСоТо

преди 5 години

До ???е па те не ремонтират,просто "усвояват"..Докато има пара за "усвояване","ремонтите" нема да секнат..Това е перфектния "Перпетуум мобиле" за Шайката "герп"..

4

Анонимен

преди 5 години

Fandakova e sa ptoloraturata parvo kolko eu pari is4esnaha kolko komisiona e vsela ot fa stroitel i do koga boiko schte ja krepi taja nikskva kmetiza ne po ruski s bkp pozeklo i ridnini lakto sa mn v gerb bili bkp sega gerb nagada4i jalko sa hubavata uk ignatiev rasvaliha ja sa da vsemat eu parite v 4antite si

3

Анонимен

преди 5 години

Сиво, безлично, грозно, неравно,... точно по вкуса на Фандъкова и ГЕРБ - това е сега Графа.