48

X

преди 5 години

Раева е една самовлюбена жена, властолюбка. Колкото и да се самоизтъква и превзема, не може да се хване и на малкия пръст на НЕШКА.

47

Ебешка Робева

преди 5 години

и нейните момичета - така им викаха едно времелегенди се носеха из народа за чудеса от храброст показани на яхтата на Владко Живков и в толкова много други резиденции и почивни домове за избрани людекат се смени номенклатурата Жени калканджиева малко нещо ги поизмести, но и тогава златните ни момичета се бореха с мъжки ..... пардон исках да каза мъжки Слават и медалите им са напълно заслужени - "верваите ми" както обичаше да казва един крадлив мерзавец

46

ДИВАК

преди 5 години

До Баща до ДИВАК - да , може и да сте прав , лично незная , зная , че Нешка Робева създаваше ШАМПИОНИ както никой друг .

45

Баща до ДИВАК

преди 5 години

Да но тогава никой не смееше дума да издума за ,,злобарка",насилничка,тиранин ,откачалка и т.н.А Нешка беше точно такава,но най напред на 5-6 годинки хминаваха през Златка Бонева.Минаваше се жесток ,,филтър"и детето и родителите му не можеха да кажат гък.Не е като днешната слободия и хленчене и оплакване за ,,повишен тонТози спорт в онова време беше НЕЧОВЕШКИ-тренировки и минимална храна/дъвчеш и изплюваш/и всекидневно мерене,обиди ,дърпане на уши и крясъци.Днешно дете това не може да издържи.

44

Анонимен

преди 5 години

Абе, сайтът! Един фотошоп не можете да направите като хората, бе! :)Не знам колко пластични операции има Илианчето, но че снимката е "фотошопната" ( и то некадърно) си личи. :)

43

ДИВАК

преди 5 години

"при Нешка , няма грешка " Нешка Робева може да и е леля на Илияна Сиракова ( Раева)но е видимо изглеждаща по млада ! Нешка Робева е в пъти повече успяла , строга , взискателна и недостижима от злобарките Мария Гигова и Илияна Раева ! Голямите успехи на българските гимнастички е по времето на Нешка Робева ! Привет от РИЛА !

42

Анонимен

преди 5 години

ъъъъ ...и изглежда щастлива освен това :Dсарказъм е това, на мен лично ми прилиича на кисел нарцис с огромно его

41

Анонимен

преди 5 години

Я кази колко килима изгриза нощем га Насю го нема дома. Стастлива? Охи вре...

40

Анонимен

преди 5 години

Щастлива, но глупава.

39

дедо ви

преди 5 години

Тъне в лукс и самодоволство защото са пълни с пари. КОлко хора в тая територия са щастливи и доволни?

38

Нитко

преди 5 години

Ама тя е заядлива, прави проблем от нищо и има по-хубави на 56 от нея...

37

чарли

преди 5 години

Това на снимката не е Илиана Раева.

36

Анонимен

преди 5 години

Вещица

35

Анонимен

преди 5 години

До Спорт и СимоНапротив,гимнастиката ми бе първия спорт,който започнах от 5 г. възраст и се отказах от него по-късно,именно заради една такава особа като тази на снимката,която удряше децата с пръчка през краката, ако не харесваше как са направили шпагат,вместо да наблегне на повече тренировка,искаше сега и веднага,познати са ми такива психо тирани и откачалки като нея,а тая дори не го прави за спорта,а за собствено его.

34

Никола

преди 5 години

Изключително антипатична и жадна за известност жена. Не се ли наяде, не се ли измори да се показва, да се натриса на хората? Няма смирение, няма думи от нея за култура, за книги, за кино - само наставнически тон и хвалебствия. Отвратителен балкански манталитет, една застаряваща жена с мераци за плеймейтка. Да е жива и здрава!

33

Noni

преди 5 години

E kak няма да е щастлива с парите на Наско Сираков с които си е купила президетското кресло!!! Тя сее отказала от спорта твърде млада, като другите "златни момичета" от неиното покоение бяха много по добри от нея и дадоха много повече за този спорт и се оттеглиха от спорта когато му дойде времето а не като нея. Тя се сети за този спорт когато и потрябваха жласт и пари не от любов кам спорта. Много добре си спомням времето когато се състезаваха тези момичета.

32

Спорт и Симо

преди 5 години

Стига сте плюли бе шушумиги един медал нямате една лицева опора не можете да направите .Пиете хапчета за да сте слаби , защото не искате да се изпотите в залата.

31

Анонимен

преди 5 години

Mnogo dloba vbtaja jena ima vid na 65 g moje bi ot slobata i al4nosta si gorkia nasko sirakov kak ja tarpi

30

Анонимен

преди 5 години

Доста злобна физиономия.

29

До Цвети

преди 5 години

Ако си секси Цвети дет скъсала с онзи футболист остави си телефона ако си търсиш ново гадже.