44

Аспарух

преди 5 години

В една държава,дето социалните могат да ти вземат детето по всяко време, отдавна няма семейно възпитание,а има кукли с промити мозъци,хомосексуализъм и много др. сексуални извратености!

43

Аспарух

преди 5 години

Не,че не трябва да се мисли за намаляне на замърсяването,но с фалщифициране на данни Глобалистите си упражняват един голям рекет(обедняване на хората) спрямо нормалните хора.Това им дава възможност уж за борба с затоплянето самолети да летят по цял Свят и да разпръскват различни субстанции,целящи да променят атмосферата и да въздействат върху хората.Другата страна на монетата е мултикултуризма.

42

Анонимен

преди 5 години

Тая още ли не си е сменила пола?

41

Скептик

преди 5 години

В Швеция 80% са държавни чиновници. На тях производство не им трябва. Толкова им е акъла и на нашите.

40

1234567

преди 5 години

До Тези Еврейски...петрола трябваше да е свършил още птез 2012 а газта през 2030...---Адано, ама надали. Чакали ли стер на кръстовище (понаякога на 4 до 6 магистрали)по 5 минути, за да прекосите до отсрещния тротоар? Забелязали ли сте че повечето са водачи соло - един шофьор сам в една кола? А никой не коментира това нещо. А дано свършат бензинът и природният газ, че друг изход не виждам!

39

Derstreichholz

преди 5 години

Дано не е и момче, между другото.

38

Щирлиц

преди 5 години

Защо разтуриха едно време ДКМС?Сега и у нас да има такъв платен кадър...Изоставаме много от Европа,лошо,много лошо.

37

панинка

преди 5 години

Кой всъщност има интерес от разпалване на масова паника от глобално затопляне, Cui bono? Lord Edmond de Rothschild - прочети на backdoornews

36

Анонимен

преди 5 години

Има нещо гнило когато медиите възхваляват някого, и какъв ли е смисъла да правят от това момиченце Светица ???

35

Анонимен

преди 5 години

Agenda 21

34

Стамат

преди 5 години

С това -берг накрая на името...

33

преди 5 години

Това момиче ги разбира нещата безспорно. Следващото активист предлагам да е *** новородено.

32

Анонимен

преди 5 години

Да бе какво стана нали петролът беше на привършване още в началото на 90-те.Сега е 2020 и по последни данни има още 50-60%.Нещо май издиша,а?

31

Анонимен

преди 5 години

Поредният проект на определен финансов кръг. хванали едно болно момиче да стои като тюлен насред улицата и видиш ли това щяло да промени света... Да ама това не решава консуматорските проблеми на обществото. Семейството ми само си добиваме водата и токът.Почти не използваме химически продукти и си пречистваме отпадните води, имаме си компост и около 80% от храната и напитките сами си произвеждаме. При такива условия човек разбира какво значи да цениш ресурсите и няма смисъл от драматични стачки

30

анонимен

преди 5 години

първите коли са били електрически и еко с влакна от канабис. Тесла също създава чист ток. алчността на няколко екземпляра погубва природата. Няма глобално затопляне.. това е естественото състояние на земята според немските учени.

29

Тези Еврейски

преди 5 години

ГЛУПОСТИ ги скушам от 1980 !ледовете щели да се стопят и океана да ни залее,петрола трябваше да е свършил още птез 2012 а газта през 2030 ...е, 40 години по-късно ното океан ани заля нито петрола свърши а газта оше по-малкоза сметка на това евреиските марионетки ни събират все повече и повече "еко" данъци и такси - то и за това е цялата тази дъндания - да ни съберат повече данъци

28

Благоев

преди 5 години

Толкова се преекспонират тези проблеми че,подрастващите взеха да изпадат в истерия! Следващото ,което очаквам е някое хлапе да се самоубие, когато прочете в учебника си че, ИЗДИША ВЪГЛЕРОДЕН ДВУОКИС !

27

Хан Тервел

преди 5 години

Тея джендъро-вегано-зелени псевдо активисти не се свенят да въвличат и децата в откачените си халюцинации!

26

Комунист

преди 5 години

Изперкало дете!!! Вместо да си учат уроците, те протестират... Ненормална работа!

25

Анонимен

преди 5 години

Глуповата тийнейджърка на която очевидно нещо не и е в ред.Определено я чака блестяща политическа кариера в Швеция, само трябва да си смени името на Айша за да я изберат.