48

Богомил

преди 5 години

До Не се хабиДраги, защо не влезеш в затвора. Там сигурността е най-голяма, а и имаш редовно храна и лекарства, а не като във Венецула. Щом имаш компютър защо не погледнеш в Ютуб реалността там в преки предавания на живо. Докога ще тровите живота ни с фанатизма си? Докога ще предавате Отечеството? А Мадуро, както вече писах ще го убие някоя майка на дете починало от глад и липса на лекарства или от кубинците на Кастро, в опит да спечелят поне политически дивиденти, както направиха с Алиенде.

47

Не се хаби

преди 5 години

До Венецуела-тъжно е!Никой не ти се вързва вече на лъжите за 5-те долара. Хората знаят много добре, че при социализма заплатите не са големи, но сигурността, която дава системата е непостижима. По-добре съжалявай за 42-та милиона бездомници в САЩ дето живеят в палатки по пътищата и се хранят с купони, нямат никаква медицинска помощ, поради липса на здравни осигуровки. В Ютуб може да видиш клип как на една жена й отказват купони и тя изпада в истерия, като чупи портрета на губернатора на щата.

46

Адолф Айхман

преди 5 години

Зиониста не би спрял пред нищо за да елиминира конкурентите си....... в последствие елиминирайки себе си

45

Анонимен

преди 5 години

"Бог да пази Венецуела и Мадуро."стаматЧо, за бивш зКпЧ като теб думата Бог е без значение.......ще ти дърпат ушенцата.

44

ГЕРБ forever

преди 5 години

До Анонимен 43Точно така! Най-добрите политици са Бойко и Цецо,а утре на протеста няма да има хора,щото:БЪЛГАРИЯ ОБИЧА ГЕРБ И ГЕНЕРАЛ БОРИСОВ!

43

Щирлиц

преди 5 години

Какво хубаво мъжко име,а?Мадуро!А у нас разни дрогирани еврокомсомолци,които позорят Партията,ц,ц...

42

Анонимен

преди 5 години

Мадуро работи по същият метод на путин.Убивай и присвоявай изборите,без значение по какъв начин.Но трябва да останеш на върха.За това народа неги иска.Народа сме страхливи.Едно време сме воювали навсякаде и винаги сме побеждавали.А сега чалгата е завладяла държавата.Бойко е най добрият политик в България със гн Цветанов.

41

Стамат

преди 5 години

Бог да пази Венецуела и Мадуро.

40

Бай Иван

преди 5 години

Стига бе, демокрацията нали не прави такива неща щ, само лошите руснаци планират убийства, това ще е хибридна новина, плювчо пръднелиев няма ли да се изкаже по въпроса също ;) !!!

39

Богомил

преди 5 години

До ИзумлениеКолко е легитимен Мадуро?За 2 години убива над 100 опозиционери.Другите лидери са в затвора или изгонени от страната.Върховният съд на диктатора забранява участието в изборите на коалицията на трите основни опозиционни партии.Мадуро в 12 без 5 изтегля с 6 месеца датата на изборите.Плакатите са до бюрата, паравоенните му милиции агитират, а на гласувалите за него се дават купони за храна.Опозицията бойкотира.От 20,6 милиона за него гласуват 5,8 мил. Мадуро не полага клетва пред НС.

38

ни са знай

преди 5 години

Тези заплати от по 5 долара са ни много добре познати........За един ден могат да бъдат корегирани........

37

Гepманистaн Убepалec

преди 5 години

Мадуро има топки. И ердоган има топки. И кимеца има топки. Лесно е да си *** диктатор на държава и да имаш топки.И чаушеску имаше топки, и кадафито, и саддам. Горните ще свършат като долните.Не е правилно мадурото да бъде ликвидиран в атентат. Трябва да бъде арестуван и съден според законите и заслугите. Като саддам, например.

36

Наблюдател

преди 5 години

Мадуро има топки!

35

Дано има Господ

преди 5 години

Защо ли изобщо не се съмнявам,че този долен акт е подготвен от СеРеУ -краварете.

34

георги

преди 5 години

"Светът обаче мисли, че това е инсценировка на самият венецуелски президент, който иска да се покаже пред народа си като "жертва."как само за турския уж преврат на ердоганя никой не иска и не смее да се усъмни ???!

33

Анонимен

преди 5 години

Правилно, с терористи и тирани не се преговаря.

32

Венецуела-тъжно е!

преди 5 години

Във Венецуела средната месечна заплата е около 5 долара. Това е голямото постижение след повече от 30 години реален социализъм. Затова хората по-цял свят бягат от социализма, заради беднотията и масовата тъпотия. Сега за пръв път им позволиха да имат частни леки коли и ограничен и контролиран достъп до интернет. Ето докъде води социализмът в чист вид !

31

Отговор

преди 5 години

До Анонимен 29Да и Кенеди беше законно избран диктатор, та затова го убиха...

30

Анонимен

преди 5 години

всички диктатори, тирани, са законно избрани!---АЙДЕ ДА СИ ГЛЕДАШ РАБОТАТА АТИКВАТА ТУКА СЪЩО ТВЪРДИ ТАКА

29

Анонимен

преди 5 години

Терористи официално приети в сащ