6

Анонимен

преди 5 години

Кой каза, че инвитрото е предпоследната стъпка преди осиновяването? За някои осиновяването може да е първа стъпка, за други като опрат до донорска се отказнат. Някои почват директно с инвитро като първа стъпка.А какви са вредите от стимулациите и какви са особеностите и последствията при асистирана репродукция с донорска яйцеклетка, т.е. генетичен материал от друга жена? Защо нещата се представят само в розова светлина и умиление?

5

Анонимен

преди 5 години

Тази актриса е симпатична, НО с тази услуга ин втро, която тя предлага на безплодните двойки с ПО НИКАКЪВ НАЧИН НЕ ИМ ПОМАГА, А САМО ВЛОШАВА ПОЛОЖЕНИЕТО!Ин витрото ВРЕДИ на жената! Това НЕ нормално и естествено! Даже и животните НЕ се размножават по такъв начин, както правят някои глупави съвременни хора- в епруветки!

4

Анонимен

преди 5 години

Пак ще напиша: ин витрото ВРЕДИ на жената! Ако една жена се подложи на ин витро процедура и тя успее да забременее по този НЕЕСТЕСТВЕН и НЕКАЧЕСТВЕН НАЧИН, нейното ин витро дете ще бъде за сметка на неговите УБИТИ ин витро братчета и сестричета. Когато една хетеросекуална двойка прави секс с цел зачеване на дете, НО не се получава естетсвено зачеване и забременяване при жената, тогава двойката трябва да направи следните неща:- да НЕ се отчайват и да правят секс- да осиновят дете.

3

ани

преди 5 години

Бакърджиева е само рекламно лице на Пловдивската репродуктивна клиника. Никакво дарение не прави. Има информация за това.

2

Чукундур

преди 5 години

Аз откога разправям че динозаврите са измрели именно така. Природата и нас ще ни оправи много бързо. Гаранция. Спира ти възпроизводството и готово.

1

Оногондур

преди 5 години

Браво, достойна постъпка.