82

Анонимен

преди 5 години

Тъжно е как може да има хора като вас да се радват на смъртта на други хора, а до всичките атентати по света в нито една религия не пише да се гръмнеш някъде или каквото и да е и да убиваш невинни хора нито в корана нито в библията а религиите се използват като маска и е тъжно как всички като стадо овце се връзвате.Мразите българите с турски произход а реално повечето от вас имате такива близки или приятели и сте се убедили че в днешно време бариера за приятелство между двата етноса няма.

81

Анонимен

преди 5 години

Само едно не рабирам. Какво търсят джамии в град с име "Църквата на Христот" ?

80

Аугусто Пиночет

преди 5 години

Само така се оправят ислямските кучета-с убиване и тормоз.Колкото повече ги убиваш и обезкървяват,толкова по-голяма услуга правиш на планетата.Най-гнусните,мързеливи и безполезни същества са мислите.Откакто ги има на тази планета не са допринесли с изобретяването дори на един молив.Само осират и омирисват планетата.

79

Тони

преди 5 години

До Киро ХНеее Кирчо не, говоря за ресурсите примерно петрол, що народ избиха затова.

78

Киро Х

преди 5 години

До ТониНещо си се объркал, досега няма християни да са напусмали държавите си и да са отишли да се заселят да живеят в земите на Мохамед.

77

Исак Нютон

преди 5 години

Всяко действие има равно по големина и противоположно по посока противодействие.

76

Гледна точка

преди 5 години

"Колко милиона мюсюлмани - цивилни жени и деца бяха избити с бомби и ракети през последните десетилетия?""В пъти повече отколкото християни в атентати!Закономерно е озлоблението им към нас, но да сведем глави и да им благодарим, че могат да простят!!!"В повечето случаи, на атентаторите единственото общо с религията е, че те изповядват религията на страха и насилието (не на исляма) и са предимно второ - трето поколение мигранти или бели маргинали, чийто живот им се струва безсмислен.

75

Тони

преди 5 години

До Киро ХАми тогава и християните да си стоят в своите си държави, а не да да се възползват от ресурсите им.... ***

74

Щерю

преди 5 години

Егати ***...

73

Шимон

преди 5 години

Дръжте се с евреите и проблеми няма да имате ама почнете ли с нацистките простотии и съюзите ли се с исляметата тежко ви ще ви заличим от картите.Много внимавайте в картинката годината отдавна не е 33-та мислете му здраво.Защото иначе тежко ви.

72

Марттт

преди 5 години

Къв го барат в Нова Зеландия тези мюсюлмани, аз лично съм мюсюлманка, но тази мания за величие изключително ме дразни. Не харесват запада, но но се заселват там, използват телефони и самолети, защо? Да ходят с камили и да си пращат съобщения с орли. Изключителна наглост е да построиш джамия на г** на географията, моли се вкъщи не го натяквай в очите на хората. Аман от тази толерантност, аман от черни и араби е*** майката на Европа и на белия свят.

71

Тракиец

преди 5 години

Влиза закона на следствието или Кармичния закон за тези страни. Там ще настъпи ад такъв какъвто те създадоха в доста страни да ни ги посочвам. Сега лека полека се връща..

70

Анонимен

преди 5 години

Хората се бранят в Нова Зеландия и действат адекватно. Така че, не ги упреквам. На наглостта се отвръща - подобаващо.

69

Анонимен

преди 5 години

А войските на Чингис Хан колко българи от Волжска България избиха, а?

68

Анонимен

преди 5 години

ЦърBули са вид традиционни обувки.

67

Народна мъдрост

преди 5 години

Казано е:"Всяка жаба да си знае гьола!".Ние не трябва да се месим в техния живот-да си го живеят в Азия и Африка,а те не трябва да разрушават нашия в Европа и другите бели страни!Всеки-поотделно и няма да има проблеми!

66

До триещият коментар

преди 5 години

Преди да триете коментари се образовайте малко.Мюсли е хранителна смес с овесени ядки.*** са вид традиционни обувки.Ромът е дестилирана алкохолна напитка.Обиди няма, съответно и предпоставка за *** на коментари, съдържащи някое от горните.

65

До 63

преди 5 години

Мисюлманите се избиват едни други. Сунити, шиити, уахабити. Не могат да се разберат кой по-праведен и кой е по-близък роднина на пророка и кой е по-арслан. Всеки воюва срещу всеки. Само алевитите са миролюбиви. Въобще не се опитвай да изкарваш християните виновни!

64

Анонимен

преди 5 години

До ЛОШОВ Батак българи клаха българи. А при "робството" българите живееха в най-богатата империя и материално бяха много по-добре от всички европейци, пращаха децата си да се учат на книга във Виена, а децата им вместо да останат във Виена да мият улиците и да слугуват се връщаха при робството да стават учители в българските училища по селата.

63

А бе

преди 5 години

До АнонименНа мюслитата да благодаря за какво?Що не се скриеш!Ако някой им дължи нещо,то това не сме ние!Даже напротив-те ни дължат за 500-те години!Ама нейсе,от нас да мине!