14

раша наша

преди 5 години

страната въюва с терористите и още допълнително са под международни санкции.е тази америка много се възвиши.а уж са демократи --убиици и кръвопиици.как може да се правят ес на сляпи а и те са един дол дренки нали от там излиза коалицията

13

Анонимен

преди 5 години

Само не разбрах какво правят тия монголчета на снимката.

12

Анонимен

преди 5 години

Анонимен ***.ак 13Териториите на ИДИЛ са до тези, владяни от Турция.Какви американци бълнуваш, пияна руско кратуно.

11

Анонимен

преди 5 години

"ТОВА ЩЕ СТАНЕ, ЗА ГОЛЯМО ВАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ!!! И за наша радост!"Да се радваме, че ще продължим да купуваме скъп руски газ! Това ли имаш предвид, родотстъпнико?Повече от трета от територията на Сирия не е под контрола на звяра Асад. След Асад най-много владеят кюрдите, после бунтовническите групировки, не само от ИДИЛ.Турция има обща територия с бунтовници в Сирия.Елементарно е да се провери. Убитите са над 465 000! Syria territory control

10

Анонимен

преди 5 години

Кога ли най-сетне и у нас ще влезе Закон срещу фейк-нюз, КАТО ТАЗИ СТАТИЯ НАПРИМЕР! Не ви ли е срам бе???? Не стига че краварите подпалиха тази война там, убиха толкова хора, а и сега още продължавате пък вие да поддържате този отан-ски терорист и да лъжете, че една трета от земита още не са освободени!!! НЕ СА ОСВОБОДЕНИ от 3-5% и то там, където има краварски бази и анклава на терористите Идлиб! Но И ТОВА ЩЕ СТАНЕ, ЗА ГОЛЯМО ВАШЕ СЪЖАЛЕНИЕ!!! И за наша радост!

9

Анонимен

преди 5 години

Благодарение на дръжавата, която няма войни на своя територия, а прави само на чужда?Защо ли е най-богата? Гнусни американци и англичани!Ирак, Либия, Сирия сега Венецуеала умират хора от гнусната им алчност и все обвиняват други.Кога те ще бъдат сакнционирани ? И до кога тука ще сме им само за военни цели ( т.е. добри приятели )

8

Така е

преди 5 години

Където стъпи американски ботуш, трева не никне 1000 години след това.Помните ли какви богати държави бяха Либия, Сирия, Ирак и Египет, преди САЩ да нахлуят там???Някой ако е забравил, български инженери, строители, електротехници, лекари и медицински сестри ходеха а работят там за по 3-4-5 и повече хиляди долара на месец.

7

до5

преди 5 години

интересно ще ни е да си обосновеш нсписаното, така е просто едно антируско спамене ...

6

ДОЛУ ГЕРБ

преди 5 години

За 9 години 370 000 убити ,а по времето на Втората световна за 5-г 30--40 милиона убити. Как се е водила тогава войната как я водят сега ?

5

Анонимен

преди 5 години

Това не е важно за ООН, за Великобритания, САЩ, ЕС. Те сега са загрижени за Венецуела и венецуелския народ. Затова редовно му спират тока и му блокират трилионите по банките по света. За негово добро го правят.

4

Анонимен

преди 5 години

Дам, дори няма едно. '"благодаря Русия за унищожаването на ДАЕШ". Каква статия...

3

Анонимен

преди 5 години

Даам, мирните "демократични" демостранти се окзаха въоръжени до зъби, включително с картечници 50-ти калибър, бронирана техника, артилерийски системи и ракетни установки. Също така ползваха подкрепата на братските американска и израелска авиации. Е, а иначе нямали какво да ядат и пари за лекарства...

2

Анонимен

преди 5 години

Сирийския център за наблюдение на човешките права (СЦНЧП) е позициониран в Лондон и е антиправителсвено настроен.

1

Анонимен

преди 5 години

Всичко това благодарение на най " демосратичната" държава САЩ подкрепяща с финанси и оръжие ислямските тетористи.