72

АТАКИСТ

преди 5 години

Не е готино да чуваш Христос е велик а Ерди ?

71

АТАКИСТ

преди 5 години

Защо не проклина тия с атентатите в Париж и Ница и др европейски градове??

70

Пропаганда

преди 5 години

Не е проклинал никого ,а осъди действията на терорягите.Преводача гугъл ли е?Както е осъждал и действията на агентите под маската на "ислямски" терористи извършващи поръчкови атентати по света.Жертвите на "илямския" тероризъм са 95% мюсулмани.

69

българин

преди 5 години

Тоя диктатор.Трябва да се срамува от пра пра дедите си.Че са били не хора А зверове!

68

реалист

преди 5 години

Когато мюсюлмани тероризират християни Ердоган и мюсюлманския свят не протестират, а сега когато един психопат без вяра уби мюсюлмани започнаха простести. Що за мюсюлманско лицемерие? Мюсюлманския живот по скъп ли е от живота на другите хора? Това ли е вашия "бог" и религията на мира?

67

Анонимен

преди 5 години

Бог е Един за всички,и всичко друго е политика,бизнес и власт/пари.

66

Су 34

преди 5 години

Този смешен остров ще бъде потопен от бреговата ни охрана. Самолети и военни кораби няма да изпращаме. Защо не си пасат овцете, а дърпат аслана за опашката.----------То вие има и война, която да сте спечелили?

65

Наблюдател

преди 5 години

Не така с клетви и омраза! Това не е либерално и хуманно отношение , противоречи на евроатлантическите ценности на ЕС към който Турция се стреми!

64

Анонимен

преди 5 години

Според мен нападателят е бил предизвикан от нещо. Не може просто така да ги избие ако няма причина като се има предвид, че мюсюлманите са много агресивни и създават навсякъде по света проблеми. Затова Тръмп не ги искаше в САЩ.

63

Су 34

преди 5 години

Трябваше и себе си да прокълне за избитите невинни от него в Сирия!

62

Анонимен

преди 5 години

А, когато мюсулмани нападат християнски църкви с молещи се в нея хора, къде е така наречения мюсулмански политически елит който открито би трябвало да осъди и заклейми подобни терористични актове?Осъждам подобни брутални и нехумани действия извършвани от който и да е било, но нима ислямските екстремисти и техните духовни и финансови куратори си мислят, че нехуманото насилие е единствено техен прерогатив?Който сее ветрове - ще пожъне бури!псИскрени съболезновяния към близките на жертвите!

61

не става

преди 5 години

А когато онези животни от ИД рязаха глави по телевизията прокле ли ги Ердо ?

60

Анонимен

преди 5 години

Не си спомням да е проклел мюсюлманските терористи в Европа!

59

Анонимен

преди 5 години

Ами той Ердо проклина всички терористи, дори изтребва голяма част от тях в Сирия ама тогава не го отразявате

58

Анонимен

преди 5 години

Осъди или прокле?Текста е краден от сайта на БТА и пак нищо , що не посочиш само сайта хората от там да си прочетат новините ............смешна копировачка си ти Зелке

57

някой си

преди 5 години

Защо ли загиналите при ислямистките атентати в Европа не ги наричаше братя, а тези в далечна Австралия са са му братя? Ами , защото другите са християни. Ние с тази политика сме на път също да му станем братя.

56

ПроСоТо

преди 5 години

добреее..Тоест лошо,убити са хора...Сега обаче Ердо да прокълне и събратята си,които със шашки около кръста и викове "Аллах акбар" взривяват невинни хора!..и то "в името на ишлаама"..дали ще го направи?..

55

Моше

преди 5 години

Мюсулманите са *** пред нас и нашето преяъзходство ние гледаме над тях като великан гледа над мравуняк.Само с един размах и турция е аут за Германия и другите нацистли девили дори не си струва да се обсъжда.Те са гои ***.Нищо и никой не могат да се мерят с нас.

54

Mustafa

преди 5 години

Турската държава ще пребъде вовеки, но към нея ще се присъединят още много тюркски народи като азерския, казакския, узбекския, татарския, башкуртския и ще сформират Туран, което ще е най-силната държава на света в всяко отношение.

53

Голяма глава

преди 5 години

Повярвайте, има едни големи глави, които мислят 50 години напред във времето. И общо взето, Турцията е просто една пионка за играчите. На Ердоган му е направен профил от много време в Русия. Бе то с400, бе то обещания за с500. И в САЩ има големи глави, но нещо закъсняват с ходовете. Германия и Франция се опълчиха срещу Турция. Много сложно става.