11

Хм

преди 5 години

До House M.D. Знам ,че няма да видиш от преди месец инфо ,но все пак... : В договорите с китайско училище /частно/ винаги те поемат пътя ,визата . В договора на дъщеря ми поеха и наема на жилището докато е там. Зависи какво си гледал като си подписвал. Има хора които не искат да им плащат тези неща и си уреждат мизерна евтина квартира ,за да вземат повече паи на ръка. Пътя до Китай и обратно не е толкова непосилна сума. Заплащането за учител по английски ,най- ниското е около 1000 паунда...

10

123456789

преди 5 години

До 3....Що не се запознаеш със случая преди да коментираш? Касае се за нещастен случай на човек, който работи в Пекинско училище - преподавател по английски. Застраховката не покрива злополука, настъпила през почивен ден. Разбираш ли, бе - ЗЛОПОЛУКА, а не опит за самоубийство.

9

Анонимен

преди 5 години

Защо не давате някаква информация за сметка за събиране на пари или смс? Дано се оправи момчето!

8

Анонимен

преди 5 години

З е доте пари няма да спасят човека... Мааашаалааа в какви време живеем. Едно време хората са били мили добри и са си помагши а днес... Ю чакали и вълци!

7

Анонимен

преди 5 години

Дано се оправи човека, но като се събират средства за нещо, се дава подробна информация за какво, как и т.н. Не е опит за самоубийство, но не се казва какво е. Не го питала майка му, защото е важно да се оправи, само че като търсиш помощ, се налага да обясниш... Въбоще цялата ситуация е доста странна. И дано не е селфи, щото от това по-голяма тъпотия няма.

6

Анонимен

преди 5 години

СЕЛФИ?

5

Cat

преди 5 години

Мюфтиите да дадат!!

4

Анонимен

преди 5 години

горките хора... Дано се оправи човека, но ще са необходими още много средства за това. След като събраха пари за една кифла от ансамбъла по художествена гимнастика, която скочи от балкона, сега за този човек няма ли как да се помогне?

3

House M.D.

преди 5 години

1. Как така е имал пари за да отиде до Пекин, а няма пари за операцията и следоперативното лечение?2. Пак ли българският данъкоплатец ще плаща за нечие скъпо хоби?3. Кой се интересува от лични съдби?4. Как се промени индексът NASDAQ след тази новина?

2

Застраховката

преди 5 години

покрива ли щета причинена от опит за рисково селфи?

1

Анонимен

преди 5 години

Стискам палци да се оправи