7

ПроСоТо

преди 5 години

иначе:-Не разбирам защо точно тия олигавено-екзалтирани "щастливки" олицетворяват статията,но...не аз списвам тоя интернет журнал..

6

ПроСоТо

преди 5 години

верно!Който е сам в живота,БЕЗ брат или сестра,е ..абе не трябва да е така!../за протокола и за мажоретките:-Аз НЕ спадам в тая категория!..Имам си ...Просто отбелязвам../..та:-"Кръвта вода не става"..Верно че за имоти и наследство пощръкляват хората и брат брата закопва,но все пак:-"Род рода не храни,но тежко му който го няма"

5

Анонимен

преди 5 години

Точно за играенето на роли въобще не е сигурно. Между братя и сестри ролите са "раздадени" от малки и трудно се излиза от тях. Разбира се, че е добре да имаш близки и семейство, особено ако успеете да създадете и съхраните хубави отношения.

4

Анонимен

преди 5 години

Кви с тея едновремешни глупости брат ти и сестра ти могат да те цакат толкова здраво, вие луди ли сте? Не си ли давате сметката че имаме една такава култура на шматката тука която докарва хората до там че да стоят около роднини които са вредни за тях? Семейство мемейство.. абе както семейството може да ти забие нож никой не може. Имайте малко морална отговорност преди да пишете такива едностранчиви и опасни идеи. Не всеки има джакпот семейство че и роднини..

3

nina

преди 5 години

Зависи.Като цяло човек може да е щастлив да има свестни родители и роднини и да се разбират прекрасно.Или да има дисфункционално семейство и проблемни роднини.Така че на късметлиите-честито .

2

Анонимен

преди 5 години

Като гледам тук коментарите - само един е нормален. Другото е жива помия.Да имаш брат/сестра може да е дар, но и наказание. Често неуки родители сами делят децата си и после и те, и децата им страдат и не се разбират, карат се и не могат да се гледат.Та - зависи и тук. Като всяко обобщение и това е невярно.

1

Sata NATO

преди 5 години

Аз съм благодарен :))Само че трябва още санкции срещу Просия.