8

O,sancta simplicitas

преди 5 години

Само тези в автобуса не е споменала авторката.Ако още учи да се доизучи,ако е завършила да си скъса дипломата и .....отначало.

7

Анонимен

преди 5 години

До Бате ГойкоЕ, толкова объркан текст не може и Банкяснският *** да съчини. Много се мъчих да свържа логически изреченията, но не успях. Хайде, сега помогнете:Първо: "Двама мъже и една жена - и тримата българи, са загинали..."Второ: "...транспортирани в болница, като мъжът е с леки наранявания, а жената е в тежко състояние, но няма опасност за живота й." (Нали е загинала !?)Трето: "...няма информация дали двамата също са българи. (нали бяха !?)

6

ДА

преди 5 години

Който си мисли,че е лесно неподготвен да караш в страна с ляво движение е луд!Трябва опит и силна концентрация и пак си е риск!

5

До 5

преди 5 години

Не *** а съм чужденец. Още се уча но няма нищо, прощавам ти.

4

до @

преди 5 години

И ти си същия *** като оня дето го критикуваш!

3

Бате Гойко

преди 5 години

"Тримата загинали са пътували в "Рено Меган Сценик". Шофьорът и още една жена са транспортирани в болница, като мъжът е с леки наранявания, а жената е в тежко състояние, но няма опасност за живота й. Към момента няма информация дали двамата също са българи."???????

2

Анонимен

преди 5 години

Точно по този участък от А90 няма как да караш с превишена скорост... Има камери на всеки 10-15км.Просто има много гадни включвания и катастрофата е станала на едно от тях, а и ъочно по това време имаше голяма буря с много силен вятър. Да почиват в мир хората

1

Анонимен

преди 5 години

Така е, като излезат от село и си мислят че можеш да летиш с 200. Бързай бавно е казал народа, кога ще се научете.Хората в Европа спазват законите по пътищата само наш *** е свикнал без колан и с 200.