14

Анонимен

преди 5 години

До Бате ГойкоПрави си във всичко, само за последното си сгрешил, няма да бъде съкратен срока на плащането, а ще трябва да платим всичко на куп ПРЕДВАРИТЕЛНО. Плащаме предварително сега повече от предвидените пари, а чакаме самолетите не след две години, а след минимум четири.

13

Jojo

преди 5 години

Много скъпа тая електронна игра бе.Сега 2 години докато направят завода ще браним небето със тоя стол.После още 2 докато ги пройзведат,после още една да обучат пилотите,та минимум 5 години дорде кацнат Ф ките .То до тогава я камилата я камиларя.Ама парите ще ги дадем сега.Е поне имаме електронта игра.

12

СИМУЛАТОР

преди 5 години

Симулатор се казва, какъв тренажор, бе г-жо Цветанова?!?

11

Бате Гойко

преди 5 години

"ще трябва да се увеличи сумата за покупката над предвидените 1.5 млрд. лв. (без ДДС) и да бъде променен срокът на доставка на самолетите, както и начинът на плащане." В превод на български, това означава, че ще платим повече от предвиденото, ще чакаме по-дълго от предвиденото и срокът на плащането ще бъде съкратен. На печелившите- честито!

10

Анонимен

преди 5 години

"По всяка вероятност ще трябва да се увеличи сумата за покупката над предвидените 1.5 млрд. лв. (без ДДС) и да бъде променен срокът на доставка на самолетите, както и начинът на плащане."Че то останаха ли критерии, които да не се променят, че да можем да купим хамериканските бръкми? Имаше точно и ясни правила, а нито едно не е спазено.Какъв беше смисълът на конкурса, след като управляващите си плюха на физиономии, за да се нагодят на САЩ?!

9

Бау

преди 5 години

Сигурно обучението на златния симулатор ще е поне 1 милион за цялата тумба супер важни пилоти. Предлагам и нови пилоти да имаме, примерно още 50 човека, че всичко става. Македония може да ни нападне всеки момент!

8

Архиолог

преди 5 години

2 милиарда долара за един тренажор на 45 годишен самолет ,а тренажор за Месершмит няма ли да купим!?

7

Анонимен

преди 5 години

Велико! А само преди 20-ина години никой не е с век дори да си мечтае, че един ден България може да има истински американски самолети!

6

Анонимен

преди 5 години

Тя рибата още в морето,те слагат тигана!

5

Анонимен

преди 5 години

Не ни трябват военни самолети

4

Анонимен

преди 5 години

И сумата ще се увеличи....Пак народът ще страда от грешките на управляващите!

3

Анонимен

преди 5 години

Колко струва обучението и кой плаща?

2

Анонимен

преди 5 години

По време на полет ще може да си отварят квйсове с индийски съпорт, нали се правят в индия!

1

Анонимен

преди 5 години

Татко ще ти купи колело но като пораснеш .. и като се изръсиш 4 млрд и някъде скед 4-5г може и да видиш Ф16 Хахахаха държавата цирк