34

Анонимен

преди 5 години

Ако аз трябваше да осигуря отбраната на страната си ,щях да купя 50 ракети земя-земя с обсег до 500км /каквито са разрешени , и каквито нарязахме преди 15год. за да угодим на САЩ и Турция/.И сега щях да съм спокоен за границите и суверенитета ни.Щяхме да сме по-богати3 милиарда и съседите щяха да ни уважават.Но страната ни се управлява от малограмотни и зависими от краварите хора.

33

обективен

преди 5 години

След 3 години , ако въобще някой произведе тези антики ,защото са спрени от производство през 2005г ,Ф-16 ще стават само за музей. Последния такъв курник беше свален преди 1месец от Миг-21 от пакистанския летец ,когото после плениха и впоследствие върнаха на Пакистан.Реално Ф-16 е аналог на Миг-21 ,от средата на 70те години.ПРОДАЖНИЦИ НИ УПРАВЛЯВАТ ! ПРОДАЖНИЦИ И *** !

32

Анонимен

преди 5 години

Държава като България няма никаква нужда от тия самолети. Изтребителите са измислени да се ползват за нападение и а не за отбрана.В днешно време за да си наистина силе,н независим и да имаш сигурност в държавата трябва да имаш стратегически наземни оръжия. Конвенционални крилати ракети със среден обсег. Балистични ядрени ракети с голям обсег. И противовъздушна отбрана която да сваля от раз вражеските изтребители и бомбардировачи. И естевено голям брой танкове срещу наземна атака.

31

ГНЕВЕН

преди 5 години

Ф-16 вече са бракувани в Португалия , Холандия ,Белгия и Германия.От 12 бр. Ф-16 в Румъния летят само 2 ковчега.В Турция ги сменят с Ф-35 , а ние ще платим 3.5 пъти по-скъпо от Бахрейн за някакви морално остарели щайги.Един С-400 дивизион с 8 пускови устанивки/едновременен залп от 32 ракети по цели летящи от 5 до 10 000 м , на разстояние от 240 км, независимо от метеорологичните условия/ струва 500 млн. долара/5-7 пъти по-евтино/.А познайте на кого са клекнали продажните герберасти?

30

Путин и Мадуро

преди 5 години

Червените *** тук, пикаят Руска газ заради Ф-16. Всичко което е добре за България, е зле за Руските ***.

29

Анонимен

преди 5 години

Тренажор? Не е зле. И тренажорът на 737 МАХ не е падал, ама ей го на...

28

БГ

преди 5 години

Много разбираш ти от концесии на злато и работа на ТецовеТо ако можехме да го вадим ние златото още през комунизма да са го направили

27

Ф-16

преди 5 години

Най-добрият самолет за БГ ВВС!!!

26

Анонимен

преди 5 години

До БГКанада краде бг злато в момента, а а мериканските марици са източили 10 милиарда лева за 10 години при ГЕРБ.

25

Анонимен

преди 5 години

По-добре е производство на бг самолет на автопилот и бг дронове с ракети. Пилотите и САЩ, НАТО искат много пари и излизат скъпо на държавата.

24

БГ

преди 5 години

Руско и надеждно в едно изречение ? Като искаш си вземи едно Ц-400 за у вас България *** няма да взема Виж ако Русия иска нещо да ни дава може ни върне златото което е откраднала и същот така да върне парите не пенсионерите

23

Решението

преди 5 години

Купуваме С-400 преди да сме платили Ф16 (МАХ БЛОК ЩАЙГА 78). Краварите се отказват от сделката и вместо 6 сандъка получаваме надеждна установка в подкрепа на българската ПВО.

22

БГ

преди 5 години

след тези 8 направо да договарят другите 8 ,че поне 16 броя да имаме докато ги доставят ще са напреднали с доставките на Ф35 и него да вземем

21

Смях

преди 5 години

С настрани *** сме тръгнали да купуваме изтребители.

20

До 3

преди 5 години

Как кой,ти със мизерната си заплата

19

Нека нека

преди 5 години

До 17 БояджиятаВсеки народ заслужава съдбата си!

18

F-16

преди 5 години

И от кого ще ни пазят тези изтребители?Нито армия имаме като хората,нито кадърни летци.От тази бедна ''държава'' нищо не става.На всеки метър крадци,измамници и чалгари:))

17

Jojo

преди 5 години

"За целта беше използван тренажор, на който "евентуално ще се обучават и българските пилоти." Повече ми прилича на масажор.

16

Бояджията

преди 5 години

Дори аз, като бояджия с 35 годишен опит мога да кажа, че ни прецакаха с тези самолети! Шведските Грипен са многократно по-ефективни и многократно по-евтини от тези тарасляци. Но какво да правим, трябва да лижем дюппето на юдейо-хамриканските сигосподари!

15

Анонимен

преди 5 години

Тез самолети са-на гол тумбак и съдрани *** чифте пищови!Нещо като селския луд да плаши гаргите!