22

Анонимен

преди 5 години

Ами щом кукуто казваамерика над всичкои неамериканците не знаяткак да реагират , трябвада се почне от а б ...

21

Въпрос

преди 5 години

До Анонимен 17До привет от ГерманияА ти не си ли чувал за Канцлер акт? Позаинтересувай се малко.В сила е до края на 21 век.

20

Анонимен

преди 5 години

Германия е една смешна, прехналена, окупирана държавичка. Само българските гастербайтери могат да й се възхищават, иначе в цяла Европа ги мразят. Въобще не трябваше да има такава държава след 1945г., но САЩ са виновни - сега с техните камъни по техните глави.

19

Учуден

преди 5 години

Защо само викат против Меркел, та те-германците, отдавна са си дали д...то под наем на хамериканите, и сега ония ги мъндрахерцат когато и както си искат!Колкото и да вият, те засега си оставят безгласни букви, това е!

18

Присмехулник

преди 5 години

освен недалновиден политик, предател на европа, меркел, но и нейното придворно обкръжение се оказаха и лоши губещи. пак си намериха виновен за това, че объркаха и онова, което нямаше как да бъде объркано. т. е. объркаха повече от всичко. но дето се вика, те до сега не платиха и един евро цент от джоба си, няма и да платят. защо да им пука? (след тях и потоп...) да му мислят бъдещите поколения.

17

Анонимен

преди 5 години

Привет от Германия Гермяния може да се противопостави на който и да е ,стига това да е в интерес на Германия ! Това е рубладжийска статия с цел да покаже на хората "колко лоши са американците и как притискат дори и Германия "! Рубладжийски работи , не им обръщайте внимание !

16

Анонимен

преди 5 години

Германия е мачкана,но се страхува да се опълчи и слушка покорно,но Меркел няма вина за тая работа,тя само понася нанесените удари и се опитва да спасява положението.И тези удари са непрекъснати,това се прави с цел да се омаломощи Европа.

15

Анонимен

преди 5 години

Предлагам,да не закриваме Европа,а да създадем силна Европа със собствена армия,Една свободна Европа с достойство,Европа без страх!Да свалим оковите!

14

Анонимен

преди 5 години

1. силата на капитализма (пазара , консумацията) е и неговата най-, ама най-голяма слабост!ами ако няма "пазар", ако той просто се изчерва, ако той се пресища ... кво прайм ?2. другият парадокс и слабост на "пазара" е, че той възниква върху "лихвата" , а в същото време неговата реализация (потреблението) - също стъпва върху "лихва", т.е. "лихва" на входа, "лихва" и на изхода!който не вижда, че дългосрочно това е ПЪТ БЕЗ ИЗХОД , значи живее в някакъв измислен свят, в някакъв филм!

13

Анонимен

преди 5 години

"Германският канцлер се страхува да се противопостави на своя партньор"Че как няма да се страхува, след като Вашингтон държи при себе си аудио колекция от хитовете й за последните 10 години.

12

Анонимен

преди 5 години

със охранка, с виличка с басейнче в италия и че ни гледа сеирчето цъкайки аперетивче. и че се смее мощно.

11

Анонимен

преди 5 години

дойчовците едно от малкото неща които им остнаха е автомобилната индустрия и в германия само се прави само дизайн и сглобка. ако не бяха разпертушинили източна европа щяха да са каталясали още преди 20 години. ако имаше едно лесно да вкарат и целия арапистан в ЕС да ги върнат и тех в първи клас щеше да им станге гот ама когато мохамед не отиде при планината.... и така преливат от пусто в празно, печатят евраци и всичко е мейд ин чайна. бабката догодина излиза в пенсия, със шоферче, със охранка,

10

Анонимен

преди 5 години

И още една тръба като мине съвсем ще се газифицират

9

дойчланд юбер алес

преди 5 години

Това Америка над всичко поразително ми напомня на един нацистки лозунг.

8

от Германия

преди 5 години

Тази съсипа една прекрасна държава. В момента Германия не е това което беше преди 10 години и ще става още по зле.

7

Анонимен

преди 5 години

Абе щом адидас почна да прави за Китай представи си

6

Скептик

преди 5 години

Махалото има и обратен ход. Когато се върне САЩ ще могат ли да издържат?

5

ай сиктир

преди 5 години

Ха-ха добрЮтро чак сега ли загрявате, че краварите нямат съюзници, а подчинени и Германия не е независима държава след като канцлера и се одобрява от Белия дом за да може да встъпи в длъжност..

4

Анонимен

преди 5 години

"Разделяме ли се на малки парчета от пъзел, като всеки мисли, че може да реши проблемите си сам, попита миналия месец германският канцлер по време на конференция за сигурността в Мюнхен."Е, по-добре е отколкото ти да решаваш от името на всички.

3

дедо Ташунко

преди 5 години

Германия си остава завинаги окупирана от САЩ. При безусловната си капитулация след ВСВ, германците подписват своето безусловно подчинение пред Големия Брат и вече 8 десетилетия не са в състояние да се откъснат и водят независима политика. САЩ и Китай са Сцила и Харибда за Германия. Пред тези две гигантски икономики, Германия е като шаранче пред китови акули. Всеки неин ход е погрешен, на Меркел, колкото и да ненавиждам това бабе, не й е лесна работата да лавира и да се усмихва фалшиво...