112

Евроатлантик

преди 5 години

Обществените тоалетни в ЕС са измити до блясък и ухаят на теменужки!

111

Горд Българин

преди 5 години

Улиците в ЕС са чисти!

110

Така де

преди 5 години

Корупция, кражби и герберастка простотия. Това е България след десет годишното безхаберно герберастко управление. Десет изгубени за България години.

109

А ние в ЕС ли сме?

преди 5 години

Като стана дума за ЕС, за САЩ трябват ли още визи, отмениха ли САЩ визите за България, или? САЩ нали имат договор за безвизов режим с най-доброто място за живеене ЕС, ние пълноправен член ли сме, или? Щото ние го спазваме и ги пускаме без визи. САЩ спазват ли го, или за тях България и българите са полу-човеци втора категория и не е нужно да се спазват с тях договори?

108

Гледна точка

преди 5 години

Гледайте какео ще стане и когато от "Газпром" ни спрат газта.... Колкото е мизерна икономиката ни, съвсем ще я закъсаме. Руснаците искст гаранции от ЕС, но не дават за България и край с всички енергийни проекти ( ток и газ).СМЪРТ НА РУСИЯ, СВОБОДА НА НАРОДА!!ДА СИ ЗАВИРАТ ТРЪБИТЕ В Д...ТО И ДА НЕ ИЗГРАЖДАМЕ БЕЛЕНЕ!! НИЩО С РУСКИЯТ САТРАП ОТ КОГОТО САМО ЗЛИНИ!

107

Анонимен

преди 5 години

OSOBENNO VSEVERNA BALGARIA

106

Прав е Борисов

преди 5 години

ЕС е добро място за живеене. А българите са просяците и слугите в ЕС. На едно добро място, за да живеят хората добре им трябват слуги в задния двор.

105

Гледна точка

преди 5 години

ЕК спря изграждането на СП2,МАрзилками щом не ви се вярва това, вдигнете глава от "комсомолская правда" и от Первий канал" привлключете на немската ZDF да видите, ако може и да разберете, че е внесена резолюция в ЕК за спирането на СП2, докато Русия не почне да се придържа към международните закони!

104

Анонимен

преди 5 години

"Борисов: ЕС е най-доброто място за живеене, безалтернативно!"---Борисов! За теб най-доброто (и заслужено!) място за живеене е Замъка, разположен на ъгъла на бул." Генерал Николай Г. Столетов" и ул."Майор Георги Векилски", София !!!P.S. Пояснение за незпознатите и по-младите: ЦЕНТРАЛЕН СОФИЙКИ ЗАТВОР.

103

Анонимен

преди 5 години

Гледайте какео ще стане и когато от "Газпром" ни спрат газта.... Колкото е мизерна икономиката ни, съвсем ще я закъсаме. Руснаците искст гаранции от ЕС, но не дават за България и край с всички енергийни проекти ( ток и газ).

102

Анонимен

преди 5 години

Ми, *** е! Сега пак го изберете на изборите! Няма такава просто.тия.

101

Анонимен

преди 5 години

А защо тогава са всичките контакти и сближаване с държави, които изповядват ислям и са далеч от всичко европейско и християнско????

100

ПроСоТо

преди 5 години

само ДЕФИНИРАН *** може да иде в ЧУЖДА държава и да каже В ОЧИТЕ НА ДОМАКИНИТЕ:-"Вашата държава не струва,най-доброто място за живеене е ЕС"!!!!!!!!!..Това е някакъв сън,нема майтап!!!!!!!!!!

99

Анонимен

преди 5 години

Европейският съюз е най-доброто място за живеене---МАЙНЕТО ГО ТОЯ БЕ; ЗАРАДИ ТАКИВА КАТО НЕГО СТАВАМЕ ЗА СМЯХВ ЕВРОПА МНОГО ДОБРЕ ИМ ЗНАЯТ СТОКАТА НА ТЕКУЩИТЕ НИ ПОЛИТИЦИНЕ МИСЛЕТЕ ЧЕ СА ТРЕВОПАСНИ

98

Анонимен

преди 5 години

Защо не си прочете и последния доклад от щатския департамент в 33 страници. Там пишат интересни неща.

97

Ха-ха

преди 5 години

Баце,ние сме недоволни от тебе,не от ЕС!Ти да не се имаш за олицетворение на ЕС????

96

БАНко

преди 5 години

В другата статия е отбелязано :Всяка година 2 500 бебета по малко !!!!!!!Никой не ти вярва Тикво !!! Никой не бяга от хубаво , а от .... МНОГО ЛОШО !!!!!

95

Анонимен

преди 5 години

Скрий се бе!Че вече получавам уртикария като го видя.

94

А бе

преди 5 години

Те в Швейцария и Норвегия сигурно са умряли щото не са в ЕС.А британците кой знае защо бягат.Трябва да пратим Бойче да им обясни колко е хубаво,щото те не разбират....

93

анонимен

преди 5 години

Бойко моля те стой си там хич не се връщай.