9

ПроСоТо

преди 5 години

цялата трагедия идва от това,че най-престъпно ИГНОРИРАХМЕ телата си!!!!!Тялото на всеки човек ЗНАЕ от какво има нужда!..Ако не слушаме него,а залитаме по разни "многознайковци",проблемите са неизбежни.Нито многото месо,нито пълното отказване от него са разковничето!..ПРЕКАЛЕНАТА "радикализация" е в основата!!!..Всеки ден виждам "хора",ТЪРКАЛЯЩИ се като бурета,да влачат торби,пълни с.."лакомства"..В същото време познавам отказали се от мръвката ,приличащи на манекени на Освиенцим..

8

Анонимен

преди 5 години

Да, прави са лекарите, но всеки си знае своето. Многото протеини водят и до подагра.Нали даваха един бивш културист, Данаил Драганички, ако не се лъжа, на хемодиализа. Преди състезание те правят и дехидратации с приемане първо на много калий и вода, а после натрий без вода, за да може да им стане тънка кожата и да изпъкнат мускулите. Мохамед Беназиза - известен културист умря от дехидратация, защото вземал и диуретици, а единствената вода преди състезание била от 1-2 ябълки на ден.

7

Шопо

преди 5 години

З****** бъбреците !!! Вредни са за портфейла ! Много скъпо това месо бе ! А в Русия,казват, било 2,50 лева килото...

6

Анонимен

преди 5 години

Всяка прекомерна употреба води до проблеми.

5

Анонимен

преди 5 години

Опасни са, разбира се, и то не само за бъбреците. Но наивитети научна литература не четата, информират се от форуми в интернет.

4

смок

преди 5 години

Пълна глупост: как "диета" се свързва с "прекомерна консумация" и "деца"?

3

Мен

преди 5 години

До АнонименНе *** ако беше прочел внимателно щеше да видиш че никъде не става дума за веганство и подони простотии. Лекаря говори за прекомерната консумация на месо. И прекаляването води до повишен риск от рак. Номера е в балансираната диета с месо и зеленчуци, без да се залита в крайности. *** на *** му дай мръвки с ракия... после защот на 40 изглежда като 70 годишен дядо...

2

Анонимен

преди 5 години

Всичкото културист има проблем с бъбреците, хахаха. А веганите всичките са столетници, нали...Уф, като почнат ей така с някакви български шматки по медицина. Къде са изследванията? Къде е международното признание(щото ако има изследвания, ще са го признали и на световно ниво)? Къде са наградите по медицина(щото за такова откритие няма как да няма награди)?Не, излязла доктор Шматкаджиева, дето са й дали калинкин пост в Бантустан и ръси акъл... окей, окей, направо спрях да ям месо.

1

Анонимен

преди 5 години

Българинът е достатъчно умен и затова яде кюфтета,кебабчета, наденички - заради почти пълното отсъствие на месо в състава им