26

Няма значение

преди 5 години

ама как така?! Нали щатите са най-най-най....то това да не е Русия! От Боинг по-убаво нема...

25

наблюдаващ

преди 5 години

Жалко за загиналите пътници! Има случаи, когато некомпетентни пилоти не реагират адекватно.Също и много дефекти,които възникват по време на полет. За проблемите на тези модели е имало не малко сигнали...ама пуста конкуренция.Битката между еврокомпаниите производители и Боинг е много стара.Преди тридесет год., срещу канадският прай-министър Браян Молруни имаше разследване повдигнато от Боинг.Обвиняваха го в корупция в полза на Еарбус.

24

ХАХАХАХХААА

преди 5 години

СЪЩАТА ФИРМИЧКА,ЩЕ НИ СГЛОБИ САМАЛЕТЧЕТА ОТ РАЗНИ САМОЛЕТЧЕТА И ЕЛЕКТРОНИКА ОТ 70-ТЕ ГОДИНИ--ЧЕСТИТО НОВИ ХВЪРЧИЛА НА ЦЕНА 3 МИЛИАРДА--ЧЕСТИТО--КОЛКО ЛИ Е ГУШНАЛ БОКО ОТ КОМИСИОННА...

23

Анонимен

преди 5 години

Добре че Боинг не са руски, щото тука сайта нямаше да смогва на троленето : )))

22

Анонимен

преди 5 години

Изтребителите които краварите ни пробутаха са същите чайници !!!

21

Сп??нс

преди 5 години

Това че акциите им падат е бош лаф, само погледнете графиката им от януари до март и ще видите , че движението надолу е напълно в реда на нещата, дори не е лошо човек да се замисли да си купи ако паднат още 10%.

20

Анонимен

преди 5 години

"Франция има една от най-модерните лаборатории за четене на черни кутии"Черни кутии могат да се разчитат на всяко летище. Във всеки дом дори. Интерфейсите са осъвременени. Ако има повреда по корпуса на устройството, просто се разглобява.

19

анонимен

преди 5 години

Я да видим кво ще стане при една силна електромагнитна буря?

18

Анонимен

преди 5 години

най-великия, най-умния, най-начетения президент на света реши и остави самолетите на Boeing 737 MAX на земята. Той, ако не беше разбрал каква е грешката, щеше да си летят краварите с тях и нищо нямаше да смеят да кажат.

17

АнонимеН

преди 5 години

До до 15ЧЕТИ ПОВЕЧЕ ПОСТОВЕТЕ!!!В ПРЕДНИЯ МИ ПОСТ ПИШЕ ХОЛАНДИЯ!!!!САЩ, РУСИЯ, КИТАЙ, БРИТАНИЯ , СЕВЕРНА КОРЕЯ, ИРАН , МЕКСИКО ДОРИ ГЕРМАНИЯ СА НАПЪЛНО ОПОЗОРЕНИ ПО ОТНОШЕНИЕ НА ТОВА ДА КАЗВАТ ИСТИНАТА!!!АБСОЛЮТНО НЕ ВЯРВАМ И НА ФРАНЦИЯ!

16

до 15

преди 5 години

А къде трябва да бъдат изпратени - в Русия ли, Македония ли. Какви са тези глупости - престъпление срещу човечеството. Съвсем сте изтрещяли някои.

15

Анонимен

преди 5 години

Чета коментарите и какво си мисля...737 МАХ бил самолет на 50 години. Франция щели да подменят записите за да не излезне истината.Самолетът бил контролиран дистанционно и разбит нарочно.Вие нормални ли сте бе?Най добрите лабораторий в света имат BEA и NTSB. Най големите производители на самолети са AirBus И Boeing и Етиопия изпраща, кутийте да бъдат проверени в държава зад която стой AirBus. Замислете се малко...

14

анонимен

преди 5 години

Путин е виновен. Айде бе що се умълчахте. Изкарайте някой лев.

13

Анонимен

преди 5 години

Направо съжалявам българските военни летци, които ще рискуват живота си заради *** управленски решения, когато се качат да пилотират онези стари кошници, които ни принуждават да купуваме от САЩ.

12

Анонимен

преди 5 години

Анонимен 15, кефи ме как конспиративните теоритици плюете само в главни букви.Франция има една от най-модерните лаборатории за четене на черни кутии, всичко от подводници до самолети праща там кутиите.Никога не е подменяна кутия, и записите ще са си там.

11

АнонимеН

преди 5 години

ЧЕРНИТЕ КУТИИ ИМАТ ЗАПИС ОТ ПИЛОТСКАТА КАБИНА ТОЧНО КАКВО Е СТАНАЛО!!!ЧЕРНИТЕ КУТИИ ЩЕ БЪДАТ ИЗТРИТИ ВЪВ ФРАНЦИЯ ИЛИ ПОДМЕНЕНИ!!!СЛУЖБИТЕ ЗА СИГУРНОСТ ВЪВ ФРАНЦИЯ И ФАЩ СА В ТАКАВА БЛИЗОСТ , ЧЕ ВСЕ ЕДНО СА ЕДНА!САМОТО ПРАЩАНЕ НА ЧЕРНИТЕ КУТИИ ВЪВ ФРАНЦИЯ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ СРЕЩУ ЧОВЕЧЕСТВОТО!

10

Анонимен

преди 5 години

Знам част от проблемите на Боинг, но не са ми платили дори и 1 стотинка за да им помагам. Сори!

9

АнонимеН

преди 5 години

ИСТИНАТА НЯМА ДА Я РАЗБЕРЕМ!!!!НАМЕРИЛИ СА ЧЕРНИТЕ КУТИИ ОТ ЕТИОПСКИЯ БОЙНГ И ТЕ ОТИВАТ ВЪВ ФРАНЦИЯ ЗА ДА БЪДАТ ИЗТРИТИ ТАМ!!!ТАКА ИСТИНАТА ДАЛИ Е БИЛ ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ ИЛИ ПРОБЛЕМ СЪС САМОЛЕТА НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕ КАЗАНА!!!АЗ ЗАЛАГАМ НА ДИСТАНЦИОННО ПОЕМАНЕ НА КОНТРОЛА НАД САМОЛЕТА И НЕГОВОТО СВАЛЯНЕ. ТЕРОРИСТИЧЕН АКТ БЕЗ ЗНАЧЕНИЕ ЗА СПЛАШВАНЕ ИЛИ ЗА ПЛАЩАНЕ НА ОТКУП СЕГА ИЛИ В БЪДЕЩЕ!ХОЛАНДИЯ ЩЕШЕ ДА КАЖЕ ИСТИНАТА НО УВИ НЕ ТОВА Е ЦЕЛТА И ЗАТОВА ОТИВАТ КУТИИТЕ ВЪВ ФРАНЦИЯ !

8

Анонимен

преди 5 години

Когато Боинг търпи загуби, настава радост в душата ми. Само ми се иска да не умират хора.

7

Ф 1 6

преди 5 години

Нова авионика в стар самолет е равно на катастрофа,да му мислят БГпилотите !