16

Гого

преди 5 години

Не бъдете толкова глупави хора.какво като етиопците са дали на Франция-Еърбъс да разчита кутиите.вие мислите ли че двете компании който държат почти целия пазар ще си правят сечено.напротив даже си помагат и за пред света се конкурират.ако си мислите че Боинг е на евреите а Еърбъс не е жестоко се лъжете.

15

Факт!

преди 5 години

Нормално в нито една научна сфера и технология немците дори не могат и да си помислят да конкурират великата Френска държава.

14

Mi6osp

преди 5 години

В този модел Боинг заложи на изкуствения интелект да е с решаваща роля при излитане и кацане. Това инженерно решение се оказва погрешно, с над 330 жертви засега. Американското самолетостроене е в криза от инженерна гледна точка . Най-фрапиращо е с Ф-35, кадето бяха открити 2500 дефекти, от които 750 фатални и този модел не може да мине държавните изпитания и да влезе на въоръжение.

13

Ф-16

преди 5 години

Ще ви продадем осем чайника като този !

12

кадилак И динозаврит

преди 5 години

До АнонименЗа CAM интерфейс чувал ли си...

11

АнонимеН

преди 5 години

НЕОДОБРЯВАМ!!!НЯМАМ НИКАКВО ДОВЕРИЕ НА ФРАНЦИЯ!!!!БИХ ИМАЛ МИНИМАЛНО ДОВЕРИЕ НА ХОЛАНДИЯ ПРИМЕРНО !!НА ГЕРМАНИЯ СЪЩО НЕ МОЖЕ ДА СЕ ВЯРВА ЩОТО МЕРКЕЛ ЩЕ НАПРАВИ СДЕЛКА!ФРАНЦИЯ Е СЪЩАТА КАТО ГЕРМАНИЯ ТОТАЛНО НЕ МОЖЕ ДА И СЕ ВЯРВА!!А ЩОМ СА ГИ НАМЕРИЛИ ТОЧНО ТАМ Е ИСТИНАТА!!!ИСТИНА КОЯТО НАДАЛИ ЩЕ РАЗБЕРЕМ ЩОТО ФРАНЦИЯ СЪЩО Е ПРОДАЖНА И ТУКУ СЕ ДОГОВОРЯТ СЪС ФАЩ И БОЙНГ!АКО Е БИЛО ТЕРОРИЗЪМ НЯМА ДА РАЗБЕРЕМ ЩЕ ГО ПОТУЛЯТ! АКО Е САМОЛЕТА ПАК ЩЕ ГО ПОТУЛЯТ! СРАМ И РЕЗИЛ!

10

Анонимен

преди 5 години

8 и 9 са един и същи психо!

9

Анонимен

преди 5 години

Не ви ли е хрумвало, че не ги пращат в САЩ само защото Франция е доста по-близо - около пет пъти по-бързо ще стигнат?

8

Анонимен

преди 5 години

Защо не ги пратят в Просия?Там някой сибирски шаман ще им пребае и ще разбере какво е станало. Напримет дядото на Шойгу е бил шаман преди да дойдат болшевиките и да пратят сина му на училище.

7

Анонимен

преди 5 години

До 7Вас все някой ви лъже все някой крие истината... направо ме е страх да разбера какво се случва в главите ви.

6

Анонимен

преди 5 години

Защо не ги пратят при страната производител, за да може да скрие истината? Защо са толкова глупави етиопците? Пратили ги при производителя на Еърбъс.

5

Анонимен

преди 5 години

Протоколите за комуникация са търговска тайна и ноу хау. Най просто казано ако си закараш Кадилака за диагностика в Порше, няма да разчетата нищо. А французите явно притежават всичко необходимо за разчитане на системата на конкурента Боинг...

4

Atakist

преди 5 години

По-добро от ТУ-154 няма и още не е измислено. Факт.

3

Анонимен

преди 5 години

Шистака като чуе за експертизи във Франция и му настръхва кривата крадлива и празна глава.

2

Анонимен

преди 5 години

не вярвам , че германците нямат технологична възможност да открият причината. по-скоро не искат да го правят, понеже ги е страх от това, което може да открият, а от там да развалят рахата на своя колонизатор

1

1234

преди 5 години

Нека сами се досетим защо етиопия не иска кутиите да се разчетат от сащ! Думата е доверие, на юдеите доверие нула! А геранците се оказаха освен колония на сащ но и нискотехнологична. Това им е бъдещето, а скоро и ислямска