63

Калеко Алеко

преди 5 години

*** Нинова е идеалният претендент да поведе листата, така най-после ще види какво е Европейски парламент, а там пък ще видят какъв Ултрадесен Социализъм се е завъдил в България, нещо с което Импексова ще разчупи всичките им стереотипи ... !!!

62

Анонимен

преди 5 години

Тази комунистическа партия никога няма да се промени. Отблъскват от себе си дори и тези, които имат и малка симпатия към тях. И какво направи Станишев за страната си досега? Срам и позор другари комунисти. Затова братята ви от герб винаги ще печелят.

61

Анонимен

преди 5 години

Като толкова си го искат да си го изберат. И да не се чудят, що пак губят изборите.

60

Андро

преди 5 години

За Доган със сигурност гласа си бих дал, но за Станишев-никога. Комунистите никога няма да прогледнат.

59

Анонимен

преди 5 години

УжасТ!

58

Анонимен

преди 5 години

Как пък го съчинихте това. Повечето хора искат да го забравят този.

57

Анонимен

преди 5 години

Това за мен е някаква мистерия... какво точно прави този?

56

АНОНИМЕН

преди 5 години

Това *** ми е адски противно. 30 години съм гласувал за БСП, но този показа ,че в душата му няма нищо ляво и социално. То не бе Истанбулска конвенция , то не бе плосък данък, то не бе цулувки с Местан. Корнелия трябва да се разграничи от този , ако иска хората да и вярват, аз вече не съм един от тези. Между този и хората от ЕНП няма и грам разлика и са *** на САЩ и врагове на Русия.

55

Анонимен

преди 5 години

Шамар по Р.Овч.vs ***.

54

Анонимен

преди 5 години

като е толко кадърен, що не направи нищо хубаво за България, до като беше премиер?

53

Анонимен

преди 5 години

Кога БСП ще тане истинска социалистическа партия,а не партия на бившата черевна аристокрация,и ще обслужва само такива?! Станишев, Йонева и други таива има.

52

Анонимен

преди 5 години

Иво Христов е идеален, тъкмо и другите държави ще разбера де е бил

51

Анонимен

преди 5 години

Нинова нищо не може да направи, за да го разкара, това е проблемът. В БСП нещата не се решават еднолично, както в Герб, а се зачита мнението на местните структури.

50

Анонимен

преди 5 години

Гербести, при БСП влязохме в далеч по-важното ЕС от раз, а при вас, кога ще влезем в Шенген, вече даже и не кандидатствате, отказаха ви нали, гледам сега нова дъвка еврозона разтягате, утре като не стане и тя, космонавт на Марс ли ще пращате некадърници?

49

Един от Северозапада

преди 5 години

Ако Нинова направи грубата грешка да го издигне въобще , ще загуби катастрофално изборите. България не е имала по-мазен политик от този. Помните ли как шикалкавеше, като го питаха, ще се кандидатира ли за Евродепутат? А помните ли как се целуваше с ДПС?Имало растехж при него??? Имало е, защото Герб не беше унищожил още малкия и микро бизнес, и не бе разгонил хората по света, растежът си го правиха сами хората.

48

Анонимен

преди 5 години

За кой да гласуваме, за всепризнатия лидер на Партията на европейските социалисти, началник на всички социалисти в Европа, или за Боко, лидер на треторазредната партия в Европейската народна партия, ГЕРБ, създадена от Меркел чрез немски фондации, с кадри, взети от СИК, плюс един охранител на Живков-Кобургкомарджийски, на който лидера на ЕНП му е началник? За кой ще гласуваме за началника или за слугата на началника?

47

нормален не гей

преди 5 години

Станишев се скара на бсп за неприемането на истамбулската конвенция

46

Той

преди 5 години

Майко мила,тези двамата пак ли ще ги гледаме как се возят на мотора, гей и крадла в ЕП.

45

Анонимен

преди 5 години

Аз не знам гербестите *** какво плюете Станишев, при положение че при него страната имаще средно 7 процента икономически растеж, влязохме от раз в евросъюза пък и ...ваш Бока и Цвъко казаха, че ако БСП не го включи в листите за евродепутат, той бил много добър за евродепутат и герб щели сте да си го припознаете в листите...Сега го включват и пок го плюете, ех гербави *** и фурнаджийски лопати баш сте като големата ви лопата. Въртите се като кобри и сте готови да ужилите за пореден път

44

Анонимен

преди 5 години

Щом като БСП ще избира като най достойни Станишев или неговата бивша любовница Елена Йончева много са го закъсали. Най точно каза един младеж в 11 клас от Пазарджик- Нинова закривайте БСП за да не пречите на Държавата и нормалните хора.