14

Едо

преди 5 години

САЩ,СЛЕД ВТОРАТА ГОЛЯМА ВОЙНА СА ПРЕДИЗВИКАЛИ 202 Т.Н. ЛОКАЛНИ ВОЙНИ,А В МОМЕНТА ВОДЯТ 5!НАМЕСВАТ СЕ ВЪВ ВЪТРЕШНИТЕ РАБОТИ НА АБСОЛЮТНО ВСЯКА СТРАНА!СВЕТОВЕН ЖАНДАРМ-АГРЕСОР!!! ЗА ДА СЕ ЗАДОВОЛИ ГОЛЯМОТО ПЛЮСКАНЕ НА АМЕРИКА,СА НЕОБХОДИМИ 5 ПЛАНЕТИ ЗЕМИ!НЕ ГИ ИНТЕРЕСУВА ЕКОЛОГИЯТА-ИЗЛЯЗОХА ОТ ПАРИЖКОТО СПОРАЗУМЕНИЕ!ПРЕЗ 2014 МАСОВИЯТ УБИЕЦ НА НЕВИННИ ВИЕТНАМЦИ ДЖОН МАККЕЙН ДОЙДЕ В БЪЛГАРИЯ,ДА ЗАБРАНИ ,,ЮЖЕН ПОТОК" И ОРЕШАРСКИ СЕ *** В ГАЩИТЕ ОТ УЖАС!НЕ ОТГОВАРЯЛО НА ИНТЕРЕСИ НА САЩ!!!

13

Едо

преди 5 години

КАКТО ЗНАЕТЕ,САЩ ИМАТ 327000000 НАСЕЛЕНИЕ,КОЕТО ПРИТЕЖАВА 500000000 ЛИЧНИ ОРЪЖИЯ,ПЪРВОКЛАСНИ СИСТЕМИ!АМЕРИКАНСКИТЕ УПРАВНИЦИ НЕ МОЖАХА ДА НАМЕРЯТ ПОЛИТИЧЕСКА ВОЛЯ,ДА ЗАБРАНЯТ СВОБОДНАТА ПРОДАЖБА НА ОРЪЖИЕ,ЗАЩОТО СА ,,ИЗБРАНИ" С ПАРИТЕ НА ЕДРИТЕ КАПИТАЛИСТИ, ПРОИЗВОДИТЕЛИ НА ОРЪЖИЕ!ГОДИШНО В ТАЗИ ,,СВОБОДНА" СТРАНА СТАВАТ ОКОЛО 30000 УБИЙСТВА НА НЕВИННИ ХОРА ПРИ ШОКИРАЩИ ОБСТОЯТВЛСТВА! ОТ ДРУГА СТРАНА,САЩ ЕДИНСТВЕНИ ДОСЕГА ИЗПОЛЗВАХА АТОМНО ОРЪЖИЕ СРЕЩУ МИРНИ ГРАЖДАНИ!

12

Snorky

преди 5 години

До 12Щом твърдиш, че американците са агресивни хабер си нямаш, приятел. Доста злоба и агресия има в думите ти, а в Америка най-употребяваните думи са извинете, моля и благодаря. За разлика от тях тия думи ти не ги знаеш.

11

Анонимен

преди 5 години

Нищо, нека да е така! Нека по техните улици да шетат колкото е възможно повече психопати, и убийци. Това решение за премахване на смъртното наказание ще насърчи нови престъпници. Ще се избиват денонощно .Те са достатъчно агресивно общество.

10

Анонимен

преди 5 години

До ДО 8Така е, посипвам си главата с пепел :)

9

Анонимен

преди 5 години

"Смъртната присъда е несъвместима с нашите основополагащи ценности", заяви губернаторът демократ, който ръководи Калифорния от януари."Да го изтърсиш това след 3 века изпълняване на смъртни присъди е меко казано смешно.

8

ДО 8

преди 5 години

Забрави индианците !

7

Анонимен

преди 5 години

"Да убиеш човек преднамерено е безнравствено."Това да го каже на японците, виетнамците, корейците, сомалииците, сърбите, афганистанците, иракчаните, сирииците ... И да върне избитите безнравствено!

6

Анонимен

преди 5 години

Нима на педофилите, серийните убиций, изнасилвачите трябва да се дава втори шанс?да допуснем че това да се педофил - и да изнасилиш и отнемеш живота на едно дете - е болестно състояние - що чиниш в затвора. доживот в една бяла стая, с инжекции и ледени душове. А един убиец като Андреа Чекатил ще живее още 50 години и ще се подиграва на роднините на жертвите? Ако у нас се въведе смъртно наказание, много бързо ще спадне битовата престъпност.

5

Не!

преди 5 години

Човешкото съзнание трябва да отхвърли убийството във всяка негова форма. Не като милост за престъпниците, а заради собственото си спасение.

4

ужас

преди 5 години

Тези мерикани са още в каменната ера ,могат само дадишат прахта на Русия в ресор човешки права!

3

Ха-ха

преди 5 години

Демократите както винаги залагат на афротата,латиносите и цялата останала престъпна пап.лач за изборите.То направо като у нас....

2

Анонимен

преди 5 години

Е,нормално.Калифорния е пълна с чернилkи ,наркомани и демократи.Смъртното наказание се изпълнява с 10-20 год закъснение

1

Анонимен

преди 5 години

Много прогресивни тия американци бе, 30г след Европа щели да отменят см наказание. Че и победа било над Тръмп, господи, Тръмп ще ги шиба на изборите пак