58

Smurf

преди 5 години

Тия са по големи циркаджии и от нашите нехранимайковци в НС

57

АнонимеН

преди 5 години

ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ Е ДЛЪЖЕН ДА ИЗХВЪРЛИ НАГЛАТА БРИТАНИЯ НА 29 МАРТ 2019-ТА ГОДИНА!!!ОТЛОЖИ ЛЕ СЕ СЕГА ТОВА Е КРАЯ !! ЩЕ ОТЛАГАТ ВЕЧНО!

56

АнонимеН

преди 5 години

ДНЕС ОБЯВИХА ОТ БРИТАНИЯ , ЧЕ СА ПЛАНИРАЛИ НЯКОЛКО ОТЛАГАНИЯ ! ПЪРВО ДА СЕ ОТЛОЖИ ДО 30 ЮНИ 2019-ТА! ПОСЛЕ ДА СЕ ОТЛОЖИ ДО 30 ЮНИ 2020-Т А СЛЕД ТОВА ДА СЕ ОТЛОЖИ ДО 30 ЮНИ 2030-ТА!

55

Анонимен

преди 5 години

До ТракиецТачър никога не е служила на английския народ или Англия,тя е чужда марионетка и напротив заби им го яко на много британци,лишавайки ги от всякакви права,работа и изхвърляйки ги на улицата като бездомни кучета!Ето това направи за англичаните,а за ужаса и трагедията на цял народ по време на управлението на Пиночет няма да говорим.След като се приватизира всичко в ръцете на няколко души,нещата се влошават за населението и държавата,а не се подобряват.

54

Анонимен

преди 5 години

До ха-ха-марахаАма народа вече не иска брекзит, затова са всички фарсове

53

Анонимен

преди 5 години

Тереза Мей - Баба Яга.Поздрави, Кошчей.

52

Анонимен

преди 5 години

До ха-ха-мараха"прословитата"?Разбирам веднъж да сбъркаш думата -- може да е случайно. Но да го направиш два пъти си е пълна неграмотност.

51

дедо Ташунко

преди 5 години

Обединеното Кралство ще играе още дълго време този театър. Нека ние да сме живи и здрави и да дочакаме Видовден. Щом няма срок, всичко това може да се проточи с години. Местя!

50

Анонимен

преди 5 години

никакво отлагане! вън тези скапани британци и толкова

49

ха-ха-мараха

преди 5 години

Къде е прословитата ДЕМОКРАЦИЯ(народа решава),тези от Британия лордове и сърове с лейдиТА ВЪоБЩЕ ПЕТ ПАРИ НЕ ДАВАТ ЗА КАКВО Е ГЛАСУВАЛ НАРОДА.Ето това е прословитата западна демокрация.

48

Анонимен

преди 5 години

Демокрация идва от елинското Демос Кратос ,което ще рече власт на народа. Ха сега ми кажете какво общо има западняшката ционистко-масонска задкулисна олигархия с демокрацията и свободата ,след като същата тази олигархия не зачита вота от референдумите на гражданите в Холандия,Франция и сега в Британия .Каква е тази 9демокрация) при която един инфантилен хомосексуалист-банкерчето на Родшилдови Макрончо от месеци изпраща жандармерия и полиция да пребиват и убиват граждани на Франция дето протестир

47

Тракиец

преди 5 години

Терза Мей е краха на митологията за Жена Лидер. Абсолютното унижение съгласен съм, че само една жена може да се подложи.. Тя е пълната противоположност на Маргарет Тачър която ще остане в историята като печели три пъти изборите в UK и се оправила с Руснаците.

46

невероятно,но факт!

преди 5 години

Това вече не е Брекзит,а тука има ,тука нЕма.Може да се каже също-организиран хаос!

45

Анонимен

преди 5 години

Тереза Змей!

44

Анонимен

преди 5 години

Ти го биеш (гониш), то седи.Що е то?

43

гриповете са опасни

преди 5 години

Или как старците погребаха Британия,младите хора искат в ЕС!

42

АнонимеН

преди 5 години

ВЪВ БРИТАНИЯ ОТ 100-ЦИ ГОДИНИ УПРАВЛЯВА КРАЛСКОТО СЕМЕЙСТВО И ТЕХНИТЕ МАРИОНЕТКИ ТИТОЛОВАНИ КОИТО СА В ПАРЛАМЕНТА ИМ!!! ТАМ ХОРАТА САМО СИ МИСЛЯТ, ЧЕ ТЯХНОТО МНЕНИЕ Е ОТ ЗНАЧЕНИЕ И СЕ СЪОБРАЗЯВАТ С НЕГО САМО ПРИ БУНТОВЕ КОИТО БИХА ДОВЕЛИ ДО ПРОМЯНА НА ФОРМАТА НА УПРАВЛЕНИЕ!ВЧЕРА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В БРИТАНИЯ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИХА, ЧЕ НЯМА ДА НАПУСНЕ ЕС ПРИ НИКАКВИ ОБСТОЯТЕЛСТВА А НАСЕЛЕНИЕТО ИМ ДА СИ ГО НАТАКОВА!НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ НЕ ИМ ХАРЕСВА РЕЗУЛТАТА ОТ РЕФЕРЕНДУМА ЗАТОВА ЩЕ ПРОВЕДАТ ОЩЕ ЕДИН !

41

sas

преди 5 години

айде да изчезват вече. Никой не ги иска така или иначе

40

АнонимеН

преди 5 години

И ДА СЕ ПРОВЕДЕ НОВ РЕФЕРЕНДУМ В БРИТАНИЯ ЗА ОСТАВАНЕ В ЕС ТЕЗИ ЩЕ ГО ФАЛШИФИЦИРАТ!МЕЙ ОФИЦИАЛНО ОБЯВИ ВЧЕРА , ЧЕ МНЕНИЕТО НА ХОРАТА ИЗОБЩО НЕ Я ИНТЕРЕСУВА ТЯ ПРИЕМА НАРЕЖДАНИЯ САМО ОТ КЕЙТ МИДЪЛТЪН КОЯТО УПРАВЛЯВА БРИТАНИЯ В МОМЕНТА!!!

39

Анонимен

преди 5 години

Омръзна ми от тая мумия и останалите британски пияндета да разиграват всички. Все едно не са получавали достатъчно докато са в ЕС, но явно са се самозабравили вече. Да се махат без сделка и да спира тоя цирк.