9

Анонимен

преди 5 години

баретата реши да легализира оръжията за белите хора и веднага му спретнаха масовка като американските.

8

Анонимен

преди 5 години

Да бе,самоубили се!За това са били маскирани,нали!?Истината е,че там военните такива ги трепят моментално без съд и присъда!Там на черните много им се ще да я карат като в САЩ,ама не им стиска!За това и реват,че "Бразилия не е демократична!"

7

Донaлд Крaвapя

преди 5 години

Амaтьoри! Копират от нас.

6

Анонимен

преди 5 години

До 1 номер. Болен мозък си ти казвам! И между другото.Те такива " бивши" Те управляват сега в момента Нещо да кажеш? Но явно си сляп !

5

Анонимен

преди 5 години

Това е Американски патент! Неуравновесени млади хора!

4

до 3

преди 5 години

Кристин, това ти ли си?Няма да дам, 2 пъти - няма да дам за твойта операция!

3

Анонимен

преди 5 години

На вас двамата са ви много порното и видео игрите.

2

Анонимен

преди 5 години

Докато ментално увредени младежи трепят свои връстници с автомати, президентшата Деса, родом от Харманлийската дивашка прерия целува с език Словашкия Президент, оставя му следа от червило, а пенсионираният самальотчик и *** румен радиев мига на парцали и гледа тъп0, защото е под чехъл! Най - недостойният президент, мучащ като едър рогат ***, неспособен да изкаже свое мнение, патерица на Нинова Техноимпекса, участвала в приватизационния процес на дружество при неясни обстоятелства! ОСТАВКА!

1

Шокиращо ужасен!

преди 5 години

Лошо! Гледах и видео! Доста кръв! Ужасих се!Дано скоро такъв материал да видим и от връх Бузлуджа по време на събиране на партията - българоубийца с ужасени активисти, отговорна за убийствата без съд и присъда на хиляди българи, за тероризъм, за криенето на аварията в Чернобил, за тройния фалит на държавата, за дефицита на стоки!