18

икономист

преди 5 години

До ИкономистПлоска е само твоята тиква!

17

Икономист

преди 5 години

...аааа и да, Земята е плоска!

16

икономист

преди 5 години

До АнонименНикой в капиталистическото общество, няма интерес да измисля безплатна енергия, защото тя не струва нищо и не може да бъде продавана... Следователно от нея не може да се печели. Ето защо, скоро няма да чуеш нищо за безплатна енергия.

15

Анонимен

преди 5 години

Къде е тая безплатна енеригия, пропуснал съм нещо?

14

Анонимен

преди 5 години

Решението на повечето споменати проблеми е елементарно, като за начало спрете да пръскате въздуха с химикали и да потискате развитието и използването на безплатните, чисти енергии. Това е само първата стъпка, но едва след нея ще имате право да правите доклади и да пръскате акъл.

13

Георги

преди 5 години

това само доказва колко глупаво животно е човека. Аз и без да съм учен го виждам. Изхвърляме какви ли не химични продукти във водата която пием, замърсяваме почвама с химикали, пестициди и бо.клуци, а после ядем здравословна храна. Планетата няма да умре. Ние ще измрем защото сме прости. След 1000-2000год пак ще има нови хора

12

Гoшу

преди 5 години

преждевремена може, само да не е перманентна

11

Само питам

преди 5 години

До АнонименПотенциалната смърт на милиони е последната причина да спре унищожението на природата ............-----------------------------А кое те кара да си мислиш, че ТИ си уникален представител на човешкия род който трябва да остане жив при прочистването на ненужните индивиди ? А децата ти / ако имаш такива ? А родителите ти ? И би ли умрял доброволно заради благоденствието на останалите хора ? А ?

10

Анонимен

преди 5 години

Потенциалната смърт на милиони е последната причина да спре унищожението на природата - в края на краищата, то се случва точно в името на благоденствието на човешкия вид, и много повече ще просъществуват още някоя година заради него. По-скоро трябва да се направи така, че да измрат милиарди, и то възможно най-скоро.

9

Анонимен

преди 5 години

Напротив ще стане страшно ако продължават да се плодят безполезни твари

8

Анонимен

преди 5 години

Замъряването на природата е бедствие номер едно за планетата и първата задача която има да решават елита и населението,всичко останало трябва да е на заден план.Това е проблем номер едно на света!И не е шега.На много места водата изчезва,цели реки,дори езера,а на други места е замърсена или токсична,животни масово измират от пластмаса или се натрупват пластмасови микрочастици и токсини в телата им.Слънчевата енергия трябва да се използва максимално от всички по света,вместо ел.енерги

7

Анонимен

преди 5 години

Световното население гони 9 милиарда ако умрат няколко милиона света ли ще сеърши. Напротив ще стане страшно ако продължават да се плодят безполезни твари. В света вече се усеща недостиг на храна и питейна вода. Идва времето когато войните ще са за храна и вода не за петрол. От много учени света го докараха до под кривата круша. Замърсиха океаните и моретата замърсиха почвата с хербициди и ГМО. замърсиха въздуха а тръгнали да ни успиват че много им било мъчно за хората. Аре стига бе ВЕРВАМЕ ви.

6

Гостенин

преди 5 години

Поредното страшилище, измислено от световното левичарство.Кво стана със Руската намеса във изборите, бе ***?То не беше затопляне, та измряхме от студ, то не бяха въглеродни емисии - та плащаме прескъпо за вентилатори, то не беше пластмаса - която е проблем на Индия и Индонезия? Дори у нас килограм вторична пластмаса и по-скъпа от вторичен килограм желязо!

5

шматка

преди 5 години

Пука ми за водата аз пия бира.

4

шматка

преди 5 години

Сега и вас двамата ще ви делиитнат:)))

3

анонимен

преди 5 години

За това,че природата се замърсява и най вече сладководната вода трябва да се вземат мерки.Едно от най полезните неща за опазването на водата е производството на шистовият газ при неговото получаване той се отделя от водата и тя остава чиста и може да се използва за поливане и за не газирана вода за пиене.

2

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 2Петето се засрами...Сконфузи се, горката... :)Не можеш да намериш материала за Brexit и в History, напълно го е "делитнала". :)

1

Анонимен

преди 5 години

Новини бг къде изчезна " грамотната ви статия за решението за брекзит???????????