11

Анонимен

преди 5 години

Пуснете Иванчева, че както е тръгнало и жертви ще дадем на Ваклинчовците.

10

Teo

преди 5 години

Фирмата искала ли е разрешение от общината за да реорганизира движението или ... един телефонен разговор ще оправи работата. Имало ли е въобще строителен надзор и охрана на труда или ... един телефонен разговор ще оправи нещата. Що стана? Нали корумпираната уж кметица я хванаха и светът е спасен?!? Не знам, но съм сигурен, че ако някой беше пострадал ... един телефонен разговор щеше да оправи нещата! Гади ми се! Това е отвратителната ни държава!

9

Анонимен

преди 5 години

Голям късмет, че няма пострадали!Там движението е интензивно - коли, автобуси, пешеходци, деца към близкото училище. Строежът е голям, близо до платното, взаема огромна площ, място за градинки няма да има. Използваха задържането на кметицата Иванчева и веднага започнаха. Има още места между блоковете в Младост, дерзайте!

8

Дърт комунист

преди 5 години

Кв. Метър е Младост е над 1000 евро какво искате.

7

Анонимен

преди 5 години

Важното е, че комисионните са прибрани и още едно празно пространство ще бъде презастроено, за да завърши Младост образа си на гето.

6

Иван

преди 5 години

Така е в Тикволандия ! Крановете падат, падат от небето !

5

бай х

преди 5 години

строежа е до общината в младост 3 и откакто падна крана се сетиха че .. още през миналата седмица са установени нарушения на строителния обект

4

Анонимен

преди 5 години

Нерде кран, нерде АЕЦ.

3

Край

преди 5 години

И от после някой ще каже - АЕЦ ове са гърмели, гърмят и пак ще гърмят.

2

Наблюдател

преди 5 години

Кранове са падали, падат и ще продължат да падат. Нищо ново. Важното е, че няма жертви.

1

Край

преди 5 години

Винаги съм бил за АЕЦ, но все повече си мисля че при този разпад на обществото и държавата българите не сме да имаме такава голяма бомба.