9

омГош

преди 5 години

До DiscoveryКакви са тия Омг-та, бре, - взехте диалекта от американските гета и сега възкликвате като типична американска кифла! Модерно е да си порстолюдие, а?

8

Discovery

преди 5 години

До до 5 от 3к заплатаОмг... ти чуваш ли се кво говориш. Да ме прощаваш, но си си типичен нереализиран компплексар. Обвиняваш жените, че не ти обръщат внимание, щото изглежда нищо не можеш да им осигуриш и ги изкарваш тях виновни. Нямало да й се случи "ако", я й се случи, я не, я нещо по-лошо стане. То честното момче е гаранция, за живот без сакатлъци...

7

аз

преди 5 години

Дано се оправи напълно момичето,а гандните медии бяха писали че е без крак!егати

6

до 5 от 3к заплата

преди 5 години

Ако се беше качила при някое честно, трудещо се момче с Шкода Филиция или нека да е Октавия, това нямаше да се случи, но Дивна е бързала да закара Кристин към адрес на платежоспособен куреносец и ето ти беля!

5

Discovery

преди 5 години

Въххх и коментарите... единия се комплексира, че е беден и мисли жените за ковври, щот търсят финансова сигурност в мъжа, другия дрънкя глупости, третия хептем глупости... да не ви се случва на вас подобно нещо

4

Иван

преди 5 години

Изобщо не ни занимават тия ...

3

19 см

преди 5 години

Бих дал пари само ако ги видя вкопчени на 69 и издаващи нечленоразделни звуци, материализиращи физическата наслада, които една на друга си причиняват!

2

Остра плесница

преди 5 години

А Кристин умее ли сега да прави 180 градуса разкрач пред платежоспособни чичаци, за да може да поддържа високия стандарт, който демонстрира в социалните медии чрез снимки / клипове? Или да събираме пари за операцията й?Дали същата би се вклюбила в бедно момче, каращо Опел Астра от 1998 год производство?

1

Анонимен

преди 5 години

Като и знаем "таланта" на Дивна ,я събере 50-60 лв. я не събере!