19

Анонимен

преди 5 години

С това дейността и като посланик се изчерпва. Ся ша представя България, та стой та гледай. Абсолютно безполезни хрантутници....

18

Анонимен

преди 5 години

Абе, жената е хубава, носията е хубава което си е - така е.Втори въпрос кадърна ли е или като останалите герберски чиновници?

17

Nick

преди 5 години

Лютеница Първомай...

16

Анонимен

преди 5 години

До До 4 (T.e.#13)"Има го в дипломацията ,млади момко". ---Мерси, за 'млади момко'! :)Съгласен съм, че не е прецедент, дипломат да облече националната си носия. По празници, на неофициални сбирки и пр. Но не и при връчване на акредитивните писма! Не и европейци!В някои страни дори се изисва строго официално облекло за церемонията.Що се отнася до тиролските кожени панталони, това е само пример. Запознат съм добре с националните облекла на повечето европейски народи.Спокойна вечер :)

15

Образовайте се !!!

преди 5 години

Абе вие и от дипломация разбирате бе деца?!Ех, това убеждение че имате оогромни експертни познания,каквито в същност нямате.Няма по- страшно от полуинформирани и полуграмотни хора,с претенции че знаят всичко и говорещи като последна инстанция. Велико нещо е интернет,но попаднал в ръцете на илитерати е ужасно!!! А гледайки сайтовете всеки трети тинейджър е такъв.Учете бе деца,питайте,интересувайте се.Най лесно е да си ***/с претенции/,обратното е по трудно.

14

Анонимен

преди 5 години

До До 4Абе той и Бокото игра като Сандокан на саудитския ама това е другууууууу!

13

До 4

преди 5 години

Не е прецедент,дипломат да облече националната си носия било то немец,швейцарец ,поляк и т.н.Ако човек не е пубер ще ,,поназнайва" А тиролските кожени *** на австрийците и баварците не са единственнте ,,носии".Облеклата от различни региони са различни и немците много ги обичат по време на празници .Същото се случва и с дипломати и външни министри.Даже ,,сухар" като Лавров,облече преди време филипинска носия,заедно с външни министри от други страни. Има го в дипломацията ,млади момко.

12

Иван

преди 5 години

Да беше дошла с парашут, като типичен парашутист ....

11

Анонимен

преди 5 години

Точно така се прави, не давайте акъл, жената е дипломат от кариерата, не е случайна парашутистка.

10

Анонимен

преди 5 години

Е, браво с нещо да впечатлим индийците,макар ,че 99,99% от тях не знаят ,къде се намира България!

9

Анонимен

преди 5 години

Случайна ли е ?

8

Анонимен

преди 5 години

Така се прави когато няма с какво друго да впечатлиш домакина - вадим сукманите и сърулите. Селянищията на Нейно Превъзходителство е точно на място - няма място за сравнение с велика нация като индийската

7

Анонимен

преди 5 години

Норче, мама, много си ми 'арна, ама те така как си се нагиздила, дОма да си седиш , на мегдано да излезеш, па да се 'фанеш на 'орото лична мОма, та цело село да се сбърка. :)

6

Анонимен

преди 5 години

тая индия е една от най-кастовите държави, където огромна част от населението тъне в тотална мизерия...

5

ШибиРиби

преди 5 години

До БарзумНямам равен батка... качвам се по масите в центъра на ресторанта и се изcupaм на бели покривки. Обаче все неразбран оставам. И тая посланичка нема да я разбЕрат

4

Анонимен

преди 5 години

"Новата посланичка на България в Индия Елеонора Димитрова връчи акредитивните си писма, облечена с народна носия."---Ами, те така връчват акредитивните си писма и посланицвите от Нигерия, Уганда-Бурунди, Буркина Фасо ... Да сте чували посланик, например на Германия да се представя с националните къси кожени панталони с презрамки и еделвайс, 3/4 чорапи и шапка с перце? :)... :) Или японски посланик, облечен като самурай? :)Ние сме европейци!

3

Анонимен

преди 5 години

Пак добре че не е с кукерската ни национална носия че много "бг-национално" ще им дойде на индийците!

2

Веселин

преди 5 години

Браво,жива и здрава

1

Анонимен

преди 5 години

Герберастка ли е - като Сталинка.Аман вече от тези *** - гаврят се и с народната носия.