29

Анонимен

преди 5 години

До МадуроТ ъ пунгер Швейцария като цяло е с висок стандарт тоест,високи цени НО и високи доходи.Това че ти ц ъ рвула незнайно как озовал се в Цюрих не можеш да си позволиш парче пица за 18 франка не значи че и местните не могат.Ама ти с пилешкият си мозък не можеш да осъзнаеш че тези пици не се купуват от банкерчета на по 25 години,ако знаеше цените на това с което те се хранят на обяд например би се самоубил.толова сигурно е м изерната ти заплата.

28

aa1830

преди 5 години

Със сигурност в цялата класация няма по-кофти отношението между разстояние в километри и разлика в позициите между както е между София и Виена. Само 1000 км разлика 100 места. Поздрави от Виена

27

MaйMyнaтa

преди 5 години

До 23Кестен, правят те богат и щастлив. Това правят те там, което аз не.

26

Анонимен

преди 5 години

На снимката: София.Така ще изглеждат ул."Граф Игнатиев" и пл."Славейков" след ремонта.Няма трамваи, само карети. Насред площада паметник на Банкянския, той на пиедестала, Цвъко долу, вдясно и Самукофката долу, вляво. :)

25

Мадуро

преди 5 години

Или Цюрих...бях там преди две години! Ами няма такава скъпотия никъде ... едно парче пица на улицата 18 франка! Мерси! Да хубав е града, ама за кои??? За ония които се возят в черните лимузини с двете знаменца отстрани. Банкерчета на по 20-25 години.. с още жълто по устата ама милионерчета. Перачницата на световния елит, това е Цюрих!

24

Ван Дам

преди 5 години

Как може столица в Европейска държава където средната заплата е 600-650 евро което не е дори и минимална пенсия във фалирала Гърция ,да е добро място за живеене???????Цяла България включително и София е една гротескна пародия на държава??Всеки ден се показват по новините абсурд след абсурд,идиотщина след идиотщина.Всеки трезво мислещ човек не би трябвало и един ден да седи в тая Диктаторска държава където населението е подложено на Геноцид?????

23

хаха

преди 5 години

Как е възможно града който най много го плюете, да е много по напред от любимите ви Москва и Белград

22

Мадуро

преди 5 години

Какво се оплаквате от София,не разбирам? София може да има проблеми но тук има всичко за всеки ,стига разбира се да работиш и да изкарваш пари. Какво ми дават за пример виена, знаете ли как се живее там ако си просто един бачкатор, или дори на нормална средна заплата??? Знаете ли какви са наемите за жилище там? Идете, и живейте... да ви видим колко е приятно за живеене в мизерно жилище ,защото нормалното е не по джоба на всеки. Виена...ай сектир!

21

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 24Ами не им се седи на село бе пич,затова се бутат в София. Но това не им пречи да плюят,типично с елски манталитет да плюе там където се храни.

20

Анонимен

преди 5 години

Не мога да разбера това хейтене - като не ви харесва софия какво правите в нея??

19

Дон Карнаж

преди 5 години

София е прокажено и клаустрофобично мазе където стреса с нож да го режеш. Единственото което липсва е хората директно да си изсипват помия един върху друг като се срещтнат по улиците.Селата се превърнаха в български Twin Peaks само че без ограничение на бюджета от телевизията така че скоро няма да има край този сезон, това го знаем нали. Някои провинциялните градове стават за живеене за ужас на кореняците Софиянци. В Пловдив е доста добре последно време има и какво да се прави и хубава храна

18

Дон Карнаж

преди 5 години

Очаквам включване от местния аристократ "Стар Софиянец" където по традиция се прехвърля отговорноста зa всички несполуки на града на сещате се кой.Кой я избира Фандънкова? кой избира Борисов? Кой като му бетонират детските площадки вместо да раздава гняв продължава да е колективно подтиснато БГ робче и т.н ама вече сме ги предъфкали тези неща. Бантистута на падишаха с прокажените алтаийци в Европа репрезентин

17

Анонимен

преди 5 години

С Боко от Банкя, токова.И по-зле ще става.

16

Анонимен

преди 5 години

116-то място на София от 231 града - точно по средата. Май е малко пресилено, но карай да върви.

15

Анонимен

преди 5 години

Ехх не знаете какво е зле защото не сте живяли по света. Отидете някъде на запад и после се оплаквайте - София е *** но все пак има градинки в които се пие бира по 1 лев и не е супер скъпа. Всеки който иска може да си живее добре и наемите не са много високи спрямо стндарта на запад...

14

Наблюдател

преди 5 години

Селска кметица превърна София в най добрата и скъп булевард Витоша в селски мегдан като Приморско и Китен все едно си на главната в летният сезон !!!Ужас просия с..... и запушени артерии на главни улици в идеален център !!!

13

БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР

преди 5 години

Варна-смрад,мuзерия и див путинизъм. И това в най-русофилския град в България

12

Смешник

преди 5 години

Ам слаба е софия не става въпрос че сме бедни просто е мизерия в цяла Б-я от което ме е срам но просто са такива жителите и . А за софия мръсотия, градския транспорт е зле няма кво да се лъжем инфраструктура слаба сумати сгради във окаяно положение.

11

Анонимен

преди 5 години

10-ти квартал или бецирк във Виена се води турския квартал и даже му викат малкия Истанбул. Турските магазини са повече от австрийските и внимавайте какво купувате че предлагат менте стоки.

10

Анонимен

преди 5 години

Пълно е с араби, роми и африканци и всички се озъртат за да не ги преджобят.